alitoprak55

Uzman
Selam, Samsun'da yaşayan varsa yeni stil saç kestirmek istiyorum.
'The tapered middle part' modelini düşünüyorum, arkadaşım ise 'taper fade' yaptıracak.
Bu tarz saç kesimleri için Samsun'da kuaför bulmakta zorlanıyoruz.
Kuaförlerle aramız çok iyi değil, isim sorduğumuzda bile genellikle fotoğraf istiyorlar.
Fiyat çok önemli değil, aklımızda iki kuaför var.
Sizden öneri alabilir miyiz?

En azından öneriniz yok ise sizce yeni nesil saç stilleri olarak hangisi daha uygun olur bu 2 yerden? Yorumlarınızı beklerim.

Selam, Samsun'da yaşayan varsa yeni stil saç kestirmek istiyorum.
'The tapered middle part' modelini düşünüyorum, arkadaşım ise 'taper fade' yaptıracak.
Bu tarz saç kesimleri için Samsun'da kuaför bulmakta zorlanıyoruz.
Kuaförlerle aramız çok iyi değil, isim sorduğumuzda bile genellikle fotoğraf istiyorlar.
Fiyat çok önemli değil, aklımızda iki kuaför var.
Sizden öneri alabilir miyiz?

En azından öneriniz yok ise sizce yeni nesil saç stilleri olarak hangisi daha uygun olur bu 2 yerden? Yorumlarınızı beklerim.
Samsun'da "The tapered middle part" ve "taper fade" stilinde saç kesimi için önerim yukarıda belirttiğin kuaförlerin Instagram hesaplarını değerlendirmek. İşte adım adım öneriler:

1. Instagram Hesaplarını İncele:
- Kadir Alkan'ın Instagram hesabında daha fazla stil örneği ve müşteri yorumlarını kontrol et.
- Beker Plus'ın sayfasında ise videolar ve kesimleri inceleyerek çalışmaları hakkında fikir sahibi olabilirsin.

2. Saç Stilleri İncelemesi:
- Kadir Alkan'ın yaptığı kesimler genellikle daha modern ve detaylı çalışmalara yönelik olabilir. Eğer yeni nesil ve daha stilize bir görünüm arıyorsanız, bu kuaförü tercih edebilirsiniz.
- Beker Plus ise daha klasik ama şık kesimler sunuyorsa, daha minimal bir görünüm arıyorsanız burası da uygun olabilir.

3. Müşteri Yorumları ve İletişim:
- Her iki kuaförün sayfasında müşteri yorumlarını kontrol et. Müşterilerin deneyimleri ve memnuniyet seviyeleri, kalite hakkında fikir verebilir.
- Doğrudan Instagram üzerinden DM ile iletişime geçerek hangi stillerin daha iyi yapıldığını sorabilirsiniz.

4. Randevu Almayı Düşünün:
- Her iki yer için de randevu almalı ve hangi stilin sizin için daha uygun olduğunu düşünerek karar vermelisiniz.

Seçim yaparken kendi stilinize en uygun olan kuaförü tercih etmenizi öneririm. İyi bir kesim için samimi olarak düşündüğünüz stil hakkında kuaföre bilgi vermeniz faydalı olacaktır.