S25'lere Ağustos ayı gibi gelecek diye söz verildi ancak ertelenmesine şaşırmadım. Bir yığın güvenlik güncellemesi yayınladılar hiçbirini yapmadım çünkü hepsi doğrudan cihazımın optimizasyonunu bozuyordu. Sizin modellere zor gelir.
S25'lere ağustos ayı gibi gelecek diye söz verildi ancak ertelenmesine şaşırmadım. Bir yığın güvenlik güncellemesi yayınladılar hiçbirini yapmadım çünkü hepsi doğrudan cihazımın optimizasyonunu bozuyordu. Sizin modellere zor gelir.
S25 serisi One UI 8 için bugün aldığı 6.betayla artık gelmesi gerekiyor.
Güvenlik güncellemeleri benim cihazda bir şeyi değiştirmiyordu ama siz bilirsiniz.
S25 FE, çok fazla yenilik ile gelmemesinden yakınılmıştı.
Ancak S24 FE'nin çıktığı fiyatla çıkacak (Türkiye'de dolar kurundan biraz daha pahalıya çıkabilir.)
Teknik özelliklerini bilmeyenlere;
• 6.7" 1-120Hz dynamic AMOLED ekran.
• Exynos 2400 işlemci.
• 50MP 1/1.56" ana kamera + 12MP Ultra geniş açı + 8MP 3X telefoto + 12MP ön kamera.
• 4900MAH batarya 45W hızlı şarj (kablolu) 15W (kablosuz) 9W ters şarj.
• 8 GB RAM & 128/256/512gb depolama seçeneği.
• 7.4mm 190G kalınlık ile ağırlık.
S24 FE ile arasındaki farklar.
• Yeni 1-120Hz'e çıkan ekran.
• Exynos 2400.
• Yeni 12MP ön...
S25 serisi One UI 8 için bugün aldığı 6.betayla artık gelmesi gerekiyor.
Güvenlik güncellemeleri benim cihazda bir şeyi değiştirmiyordu ama siz bilirsiniz.
S25 Plus'ımın ekran sürelerini düşürdüğüne bizzat şait oldum. Hatta bununla ilgili testler gerçekleştirdim. ( WIPE CACHE)
12 saatlerden, 7-8 saatlere düşüyordu. Baştan sıcak hava koşullarından kaynaklandığını düşünmüştüm ancak güncelleme yaparken ve yapmazken ki pil sürelerimi karşılaştırdığımda bariz bir şekilde güncellemelerin hatalı olduğunu doğruladım.
Samsung lansmanlarda süpriz yapmayı sever. S25 FE umarım Exynos 2400 ile gelmez.
S25 Plus'ımın ekran sürelerini düşürdüğüne bizzat şait oldum. Hatta bununla ilgili testler gerçekleştirdim. ( wıpe cache)
12 saatlerden, 7-8 saatlere düşüyordu. Baştan sıcak hava koşullarından kaynaklandığını düşünmüştüm ancak güncelleme yaparken ve yapmazken ki pil sürelerimi karşılaştırdığımda bariz bir şekilde güncellemelerin hatalı olduğunu doğruladım.
Samsung lansmanlarda sürpriz yapmayı sever. S25 FE umarım Exynos 2400 ile gelmez.
Ben 1 kez gelmiştim öyle sorunlu güncellemeye sonra büyük güncelleme gelmişti. Size yakında gelmesi bekleniyor.
Samsung lansmanda iddia edilenlerin hepsinden farklı bir telefon çıkarması çok zor. Yani ekranda değişiklik olabilir belki o kadar.