Samsung, 4 Eylül'de yeni ürünleri tanıtacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    samsung
S25 FE'den umutluyum çünkü S24 FE fena bir cihaz olmamıştı. Yeni işlemcisiyle ve inceltilmiş çerçevelerle gelirse harika bir model olacaktır.

A53'e ekim gibi gelir herhalde.
S25'lere Ağustos ayı gibi gelecek diye söz verildi ancak ertelenmesine şaşırmadım. Bir yığın güvenlik güncellemesi yayınladılar hiçbirini yapmadım çünkü hepsi doğrudan cihazımın optimizasyonunu bozuyordu. Sizin modellere zor gelir.

S25 serisi One UI 8 için bugün aldığı 6.betayla artık gelmesi gerekiyor.
Güvenlik güncellemeleri benim cihazda bir şeyi değiştirmiyordu ama siz bilirsiniz.

S25 FE'den umutluyum çünkü S24 FE fena bir cihaz olmamıştı. Yeni işlemcisiyle ve inceltilmiş çerçevelerle gelirse harika bir model olacaktır.

S25 FE böyle olması bekleniyor.(iddia bunlar ama %90 ihtimali var diyebiliriz.)

S25 serisi One UI 8 için bugün aldığı 6.betayla artık gelmesi gerekiyor.
Güvenlik güncellemeleri benim cihazda bir şeyi değiştirmiyordu ama siz bilirsiniz.
S25 Plus'ımın ekran sürelerini düşürdüğüne bizzat şait oldum. Hatta bununla ilgili testler gerçekleştirdim. ( WIPE CACHE)
12 saatlerden, 7-8 saatlere düşüyordu. Baştan sıcak hava koşullarından kaynaklandığını düşünmüştüm ancak güncelleme yaparken ve yapmazken ki pil sürelerimi karşılaştırdığımda bariz bir şekilde güncellemelerin hatalı olduğunu doğruladım.

Samsung lansmanlarda süpriz yapmayı sever. S25 FE umarım Exynos 2400 ile gelmez.

Ben 1 kez gelmiştim öyle sorunlu güncellemeye sonra büyük güncelleme gelmişti. Size yakında gelmesi bekleniyor.
Samsung lansmanda iddia edilenlerin hepsinden farklı bir telefon çıkarması çok zor. Yani ekranda değişiklik olabilir belki o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…