Spigen'ler çok ısınıyor bu arada. En azından en az ısınabilinecek aleti şudur.

Isinmasinda problem yok. GaN teknolojili olduklari icin boyutu kucultebiliyorlar bu da elbette bir miktar daha isinmaya neden oluyor ama sorun degil. Koca koca adaptor tasimaya gerek yok. Adaptor isininca cihaza baska bir sey yansitmiyor cunku. GaN teknolojileri arasinda da fark var mesela sizin attiginiz GaN III ile gelmiyor ote yandan arkadasin paylastigi urun son cikan Spigen urunlerinden birisi ve GaN III ile geliyor zaten o sebeple boyutu kucultebiliyorlar. Ben Anker'in GaN teknolojili 30W ve 67W iki modelini kullaniyorum onlar da isiniyor yani.

Isinmasinda problem yok. GaN teknolojili olduklari icin boyutu kucultebiliyorlar bu da elbette bir miktar daha isinmaya neden oluyor ama sorun degil. Koca koca adaptor tasimaya gerek yok. Adaptor isininca cihaza baska bir şey yansitmiyor cunku. GaN teknolojileri arasinda da fark var mesela sizin attiginiz GaN III ile gelmiyor ote yandan arkadasin paylastigi ürün son cikan Spigen urunlerinden birisi. Ben Anker'in GaN teknolojili 30W ve 67W iki modelini kullanıyorum onlar da isiniyor yani.

Ben ısınan adaptor sevmiyorum aslında. Kendisi için sorun değilse onu alabilir. Diğeri de yedek kablo geldiğinden mantıklı. Kendisine bağlı.

Isinmasinda problem yok. GaN teknolojili olduklari icin boyutu kucultebiliyorlar bu da elbette bir miktar daha isinmaya neden oluyor ama sorun degil. Koca koca adaptor tasimaya gerek yok. Adaptor isininca cihaza baska bir sey yansitmiyor cunku. GaN teknolojileri arasinda da fark var mesela sizin attiginiz GaN III ile gelmiyor ote yandan arkadasin paylastigi urun son cikan Spigen urunlerinden birisi ve GaN III ile geliyor zaten o sebeple boyutu kucultebiliyorlar. Ben Anker'in GaN teknolojili 30W ve 67W iki modelini kullaniyorum onlar da isiniyor yani.
Isınması anormal ise her türlü riskli, kondansatörler patlayabilir aşırı sıcaklıktan dolayı, bu da prizden gelen elektrik akımının dengelememesine neden olur.

S23 Plus kullanıyorum, orijinal olsun diye o zaman için vatandan 1.000 TL'ye orijinal almıştım fakat şu an alacak olsam Spigen markasının şarj cihazını alırdım.

Isınması anormal ise her türlü riskli, kondansatörler patlayabilir aşırı sıcaklıktan dolayı, bu da prizden gelen elektrik akımının dengelememesine neden olur.

Isinmayla alev topu olmasi ayni sey degil. Bu adaptorler o PPS ve diger sertifikalari kafasina gore oraya koymuyor belirli kalite standartlarini gecmeden o sertifikalari alamazsin. Guncel kaliteli adaptorlerde pek cok koruma teknolojisi ve sertifikasi var zaten.