Makaleler
30
Yer
Cordis Die
Satıcı resmi Hepsiburada. Bir Neo QLED ya da OLED kadar olmasa bile fiyat bakımından ve ekran boyutu bakımından tercih edebileceğiniz bir televizyon. Fiyatı genelde 57-58.000 seviyelerinde olurdu. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı mevcut.

https://app.hb.biz/wDhjvEEk1G4S

Son düzenleme:
Televizyon bakınıyorum, Next markasının LG panel modeli var miniLED 35K. O mu çok uygun bunlar mı çok şişik? Bilginiz var mı hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyon bakınıyorum, next markasının lg panel modeli var miniled 35k. O mu çok uygun bunlar mı çok şişik? bilginiz var mı hocam?
Samsung bile bazı modellerinde paneli LG'den alıyor. Televizyonun üstünde Samsung yazınca biraz daha çıkıyor tabii fiyat. Fakat Samsung'un yazılım konusunda diğer markalardan daha üstün olduğunu düşünüyorum. Bu faktör de bence fiyatlar arasındaki dengede rol oynuyordur.

Samsung bile bazı modellerinde paneli LG'den alıyor. Televizyonun üstünde Samsung yazınca biraz daha çıkıyor tabii fiyat. Fakat Samsung'un yazılım konusunda diğer markalardan daha üstün olduğunu düşünüyorum. Bu faktör de bence fiyatlar arasındaki dengede rol oynuyordur.
Anladım teşekkürler hocam.

Televizyon bakınıyorum, Next markasının LG panel modeli var miniLED 35K. O mu çok uygun bunlar mı çok şişik? Bilginiz var mı hocam?
Samsung'un ucuz cihazları ziyadesiyle boş oluyorlar.

Cihazın yorumları da pek iç açıcı değil. Azıcık anlayan kullanıcının bile hoşuna gitmemiş.

Elbette farkındayım ama donanım olarak MiniLED'i o fiyatlara sunması bana çok mantıklı geldi. Sanırım alacağım.

Onda dediğin gibi LG'nin Mini LED paneli var ve güncel bir yonga setiyle geliyor.

Bu arada o bahsettiğin Next'i (55" olanı) aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum ;).