Samsung 9 kg Eco Bubble çamaşır makinesinde çalışırken durma arızası

Beety70

Üyecik
Hayırlı günler dostlar, ilginç bir sorunum var. Başlıkta belirtilen 9 kg Samsung bir çamaşır makinem var. Makine annemin ve annem severek kullanıyordu. Bir gün bana "Oğlum, makine çalışırken durdu" dedi. Eve geldim, baktım makine durmuş. Makineyi boşalttım, boş olarak çalıştırdım, makine yine durdu. Genelde ön yıkama bitip ana yıkamaya geçince duruyordu. Servis çağırdım (yetkisiz), abi "Makineyi söküp götüreceğiz ama bu kart arızası" dedi, "Onu tamir edeceğiz ama onu da biz yapamıyoruz, başka yere göndereceğiz, o yapacak" dedi. Ben de bu kadar kafası karışık servise güle güle dedim ve makineyi yollamadım. Yetkili servis abi "Kart değiştirelim" dedi. Onu yapacağıma makineyi değiştiririm dedim, ona da güle güle.

Sonra birinin tavsiyesi ile makineyi fişten çekip 1 saat bekledim, makine 2-3 posta çalıştı, tam çözüldü derken yine durdu. "Anne," dedim, "bunu burada yapacak adam yok, gereksiz masrafa da gerek yok, gel seninle yeni makine alalım" dedim. Eski makineyi fişten çektik, yeni makine aldık, makinenin gelmesi biraz gecikince eski makinenin fişini geri taktık. 1.5 gün fişten uzak bekledi ama. Sonra başladı çalışmaya, 1, 2, 3 derken 8. posta çalışıyor. Yeni makine önünde. Servis gelecek, onu bekliyorum, eski makine adeta "Affet beni patron, bir daha böyle nazlanmayacağım" der gibi çalışıyor. Bu neden böyle oldu? Bu eski makine arızalı değil miydi de ne oldu? Durduk yere masrafa mı girdik? Anlayan, açıklayabilecek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…