Soğutucusu basit bir pasif soğutmaya göre daha iri olmasına rağmen yük altında 81 derecede çalışmış, bu ısıda performans düşüşü olmaması imkansız.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben test ederken 70'i gördü maks. Tabii anakartın pasif soğtucusu ile.Soğutucusu basit bir pasif soğutmaya göre daha iri olmasına rağmen yük altında 81 derecede çalışmış, bu ısıda performans düşüşü olmaması imkansız.
Maks 81 görmüşse de sorun yok. O kontrolcü sıcaklığı. 87'den sonra throttle oluyor.
Asıl NAND yongalar 55-60 oluyor maks. Onlar da 70'ten sonra throttle olur.
muhammetaktas122
Uzman
Bir de bu da var bu destekliyor sanırım gen4 ve gen5
Bir de bu da var bu destekliyor sanırım gen4 ve gen5Ben test ederken 70'i gördü maks. Tabii anakartın pasif soğtucusu ile.
Maks 81 görmüşse de sorun yok. O kontrolcü sıcaklığı. 87'den sonra throttle oluyor.
Asıl NAND yongalar 55-60 oluyor maks. Onlar da 70'ten sonra throttle olur.
@muhammetaktas122, attığınız ürün Gen5 evet ama DRAM'i bile yok. Giriş seviyesi bir Gen5. Ayrıca anakartinizin Gen5 desteği bile yok. Alıp ne yapacaksınız anlamadım.
Bütçen çıkmıyorsa neden yazıyorsun hangisini alayım diye? Dalgamı geçiyorsun?
muhammetaktas122
Uzman
Bütçen çıkmıyorsa neden yazıyorsun hangisini alayım diye? Dalgamı geçiyorsun?
Dalga geçtiğim falan yok 5 k bütceli bir SSD alacağım o kadar yani ne dalga geçmesi?
@muhammetaktas122, attığınız ürün gen5 evet ama DRAM'i bile yok. Giriş seviyesi bir gen5. ayrıca anakartinizin gen5 desteği bile yok. Alıp ne yapacaksınız anlamadım.
Desteklemiyor ama yine PC açılma sorunu olur mu onu bilmiyorum anakartımın verdiği hızla calısacaktır belki de.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet