Arkadaşlar Samsung 980 Pro kullanıyorum, yaz ayından mıdır bilmem oyunlarda 50-55 derece oluyor. Zamanında, daha yakın diye kırmızıyla gösterdiğim bölüme montajını yapmıştım. Sonra düşündüm acaba ekran kartının sıcaklığını etkiler mi diye. Aşağıdaki mavi yere taşısam bir ısı farkı olur mu? Şimdi söküp takmaya eriniyorum.
Crucial P5 Plus 2TB Gen4 kullanıyorum, oyunlarda SSD sıcaklığı 65 derece civarlarında. Bugüne kadar bir şey olmadıysa sanırım bundan sonra da olmaz. Sıcaklık değeri yüksek evet ama sorun olacağını sanmıyorum.
Arkadaşlar Samsung 980 Pro kullanıyorum, yaz ayından mıdır bilmem oyunlarda 50-55 derece oluyor. Zamanında, daha yakın diye kırmızıyla gösterdiğim bölüme montajını yapmıştım. Sonra düşündüm acaba ekran kartının sıcaklığını etkiler mi diye. Aşağıdaki mavi yere taşısam bir ısı farkı olur mu? Şimdi söküp takmaya eriniyorum.
O sıcaklıklar dert edilecek değerde değil. Halihazırda pasif soğutması var zaten. İşlemci veri yolunu kullanıyor o port. Elinizdeki en iyi (belki de tek) SSD'yi oraya takmamanız için bir sebep göremiyorum ben.