Arkadaşlar Samsung 980 Pro kullanıyorum, yaz ayından mıdır bilmem oyunlarda 50-55 derece oluyor. Zamanında, daha yakın diye kırmızıyla gösterdiğim bölüme montajını yapmıştım. Sonra düşündüm acaba ekran kartının sıcaklığını etkiler mi diye. Aşağıdaki mavi yere taşısam bir ısı farkı olur mu? Şimdi söküp takmaya eriniyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Eder, çok eder. Sağlıklı olan uzağında olmasıdır fakat orada kaç PCI hattı var, ne kadar hız verir bilemeyeceğim.Arkadaşlar Samsung 980 Pro kullanıyorum, yaz ayından mıdır bilmem oyunlarda 50-55 derece oluyor. Zamanında, daha yakın diye kırmızıyla gösterdiğim bölüme montajını yapmıştım. Sonra düşündüm acaba ekran kartının sıcaklığını etkiler mi diye. Aşağıdaki mavi yere taşısam bir ısı farkı olur mu? Şimdi söküp takmaya eriniyorum.
Eki Görüntüle 70126
Bunlar konudan ayrı konular, eder.
RoaringLion
Üstün
Üstteki yuvaya takmak işlemciye yakın olduğundan diye (?) daha performanslı olur diye biliyorum. Çok üzüyorsa değiştirin bir deneyin.
- Makaleler
- 3
O sıcaklıklar dert edilecek değerde değil. Halihazırda pasif soğutması var zaten. İşlemci veri yolunu kullanıyor o port. Elinizdeki en iyi (belki de tek) SSD'yi oraya takmamanız için bir sebep göremiyorum ben.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı