• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Samsung 990 Pro 1 TB M.2 SSD Samsung Magician uygulamasında gözükmüyor

Dreamshox

Yetkin
Samsung Magician uygulamasında gözükmüyor, disk yönetiminde adı yazmasına rağmen bir türlü gözükmüyor. Bu nedenle driver indiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahte olma ihtimali var.

Sahte olma ihtimali var.

Okuma yazma hızında bir problem yok hocam. Başka bir şekilde sahteliğini nasıl öğrenebilirim? Ürünü alalı 1-2 ay kadar olmuş olması lazım. Kendim kullanmadığım için yeni fark ettim. Yazılımla alakalı benzer sorunları yaşayan birden fazla kullanıcı var gerek Reddit gerek yeşil sitede birkaç çözüm buldum ama nasıl uygulayacağımı bilemedim.

Son düzenleme:

SSD satın alındıktan sonra tool kurulup önce orijinal mi diye kontrol edilir sağlıklı olan budur.

@Vavien. @Caner Uncu.

SSD satın alındıktan sonra tool kurulup önce orijinal mi diye kontrol edilir sağlıklı olan budur.

Cihaz benim değil hocam kardeşim ben yokken Amazon'dan alıp kullanmaya başlamış.

Ürünün orijinal olduğunu düşünmekteyim. Ürünü 2. M.2 slotunda kullandığımdan kaynaklı bir sorun olma ihtimali olabilir mi acaba veya diski yanlış oluşturduğumuz için mi Windows depolama aygıtı olarak görünüyor.

Son düzenleme:

Evet olabilir harici NVMe kutusuna takıldığında da görmeme durumu olabiliyor. NVMe girişi olan cihazda bakmak lazım. Üstüne de Firmware varsa güncellenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…