LH44

Üstün
Yer
Aydın

Screenshot_20251020_233814_Chrome.webp

Kendimi tutamadım 😃
Mükemmel fiyat. @Topcu çökmüş bile, hayırlı olsun.

2 TB versiyonu için çok bir avantaj yok ama o da değerlendirilebilir.

Gen5 2 TB veya Gen5 1 TB yerine, Gen4 4 TB veya Gen4 2 TB çok daha mantıklı bir seçenek.

Keza gen5 m2leri soğutmakta öyle kolay değil. Gen 4 modeller uyguna bulunursa buradaki gibi tepe model mesela daha mantıklı.
Ya sağlam bir anakart ya kule gibi soğutucu ya da mini fan lazım.

X870E Carbon sahibi olarak benim bile şüphelerim var, Gen5'i soğutabilir mi diye.
Muhtemelen WD'yi soğutur fakat hala mantıklı değil: Gen4 4TB alınabiliyorken Gen5 için 2TB almak.

Ya sağlam bir anakart ya kule gibi soğutucu ya da mini fan lazım.

X870e Carbon sahibi olarak benim bile şüphelerim var, gen5'i soğutabilir mi diye.
Muhtemelen WD'yi soğutur fakat hala mantıklı değil: Gen4 4TB alınabiliyorken gen5 için 2TB almak.

Sadece anakart ile olmaz ne yazıkkı gene ek maliyet gerçi bu paraları verip ek maliyet yapmak kimine zor gelmez lakin günlük kullanım vb gen 5 şahsen gereksiz gen 4 uygun ve güzel modeller daha mantıklı. Mini fan daha mantıklı olur gen 5 için ama gerek yok bence.

9100 Pro 2 TB ile 990 Pro 4 Tb arasında veri yazma garantisi olarak da iki kat fark var. 4 TB daha uzun ömürlü olur. Ömrünün sonunu ben göremem muhtemelen :)

Tam da elimdeki 512'den kurtulup 2 TB M.2 alayım diyordum, alıp taksam PC'ye yapacağım iş YouTube'a girip sistem toplama videoları izlemek olacak ama olsun 🤣

Kendimi tutamadım 😃
Mükemmel fiyat. @Topcu çökmüş bile, hayırlı olsun.

2 TB versiyonu için çok bir avantaj yok ama o da değerlendirilebilir.

Gen5 2 TB veya gen5 1 TB yerine, gen4 4 TB veya gen4 2 TB çok daha mantıklı bir seçenek.

Soğutucusuz olanı niye daha pahalı.
Rog Strix X870E-E Gaming wifi anakartım var. Soğutuculu alıp çıkaramıyoz mu soğtucuyu?

Gen5 (9100Pro) versiyonu 21 bin TL'ye düşüyor fiyatı. Değmez mi diyorsunuz?

Soğutucusuz olanı niye daha pahalı.
Rog Strix X870E-E Gaming wifi anakartım var. Soğutuculu alıp çıkaramıyoz mu soğtucuyu?

Gen5 (9100Pro) versiyonu 21 bin TL'ye düşüyor fiyatı. Değmez mi diyorsunuz?

O anakartın devasa bir soğutucusu var ancak SSD'yi soğutucudan ayırırsan garanti dışı kalır.

Bu SSD'lerin soğutucuları da SSD'lere ucu ucuna yetecek şekilde yapılıyorlar.