Arkadaşlar merhaba, yeni bir 2 TB M.2 SSD almayı düşünüyorum fakat aşağıdaki iki model arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, yeni bir 2 TB M.2 SSD almayı düşünüyorum fakat aşağıdaki iki model arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Samsung olan Gen4 SSD, XPG Gen5 tabii ki hız farkı 2 katı olan iyi. Halo dayı, Samsung'un Gen4 SSD'sine o parayı verene kadar 2K farkla Gen5 olan 9100 Pro modelini alın, ben memnunum, aldım. Tabii Windows ve oyun için Gen5 fazla ama 2K kadar fark varken Gen5'i almanız ilerisi için ve dosya aktarımlarında vs. daha iyi olur.
Samsung olan gen4 SSD, XPG gen5 tabii ki hız farkı 2 katı olan iyi Halo dayı, Samsung'un gen4 SSD'sine o parayı verene kadar 2K farkla gen5 olan 9100 Pro modelini alın ben memnunum aldım. Tabii Windows ve oyun için gen5 fazla ama 2K kadar fark varken gen5'i almanız daha iyi olur.