Andrea Kimi Antonelli 45 Başarılı Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 926 Çözümler 3 Beğeniler 460 Yer Adana Dün 22:35 #11 Caner Uncu dedi: Sırf Samsung diye gidip 21k vermek anlamsız geldi. Evet, çok iyi disk ancak muadilleri çok daha ucuza var. Exceria Plus G4 bile 14 bin lira. Hadi DRAM olsun de, 18 bine KC3000 ve WD Black SN850X falan var. 20 bine WD Black SN8100 var. Yani demem o ki 21 bin liraya 990 Pro boş iş. Genişletmek için tıkla... Fiyata bakmamıştım kusura bakmayın ucuz bulunursa ben ucuza almıştım.
Caner Uncu dedi: Sırf Samsung diye gidip 21k vermek anlamsız geldi. Evet, çok iyi disk ancak muadilleri çok daha ucuza var. Exceria Plus G4 bile 14 bin lira. Hadi DRAM olsun de, 18 bine KC3000 ve WD Black SN850X falan var. 20 bine WD Black SN8100 var. Yani demem o ki 21 bin liraya 990 Pro boş iş. Genişletmek için tıkla... Fiyata bakmamıştım kusura bakmayın ucuz bulunursa ben ucuza almıştım.
Caner Uncu 44 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.280 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 17.860 Yer Çorum Dün 22:36 #12 Andrea Kimi Antonelli dedi: Fiyata bakmamıştım kusura bakmayın ucuz bulunursa ben ucuza almıştım. Genişletmek için tıkla... Samsung'lar genelde fahiş fiyata satılıyor zaten, EVO serisi de fiyatından ötürü en son alınacak disk açıkçası. Aynı paraya çok daha iyileri çıkıyor. Kötü değil de ederinin çok üstünde fiyatı var.
Andrea Kimi Antonelli dedi: Fiyata bakmamıştım kusura bakmayın ucuz bulunursa ben ucuza almıştım. Genişletmek için tıkla... Samsung'lar genelde fahiş fiyata satılıyor zaten, EVO serisi de fiyatından ötürü en son alınacak disk açıkçası. Aynı paraya çok daha iyileri çıkıyor. Kötü değil de ederinin çok üstünde fiyatı var.