Topcu

Uzman
Merhaba. 990 Pro'nun kendi soğutucusu üzerinde. İndirimdeyken heatsinkli modelini satın almıştım fakat anakartımda zaten SSD soğutma bloğu var. Ben de o yüzden 990 Pro'nun kendi soğutucusunu çıkartmak istiyorum. Sanırım 1.2'lik yıldız tornavida gerekiyor ve ben elektronikçi tornavida seti de satın aldım. Fakat 1.2 yıldız tornavida ile soğutucunun vidalarını döndüremedim. Daha önce acaba 990 Pro soğutucusunu çıkartan var mı? Yanlış mı yapıyorum, bilmek istedim.

Merhaba. 990 Pro'nun kendi soğutucusu üzerinde. İndirimdeyken heatsinkli modelini satın almıştım fakat anakartımda zaten SSD soğutma bloku var. Ben de o yüzden 990 Pro'nun kendi soğutucusunu çıkartmak istiyorum. Sanırım 1.2'lik yıldız tornavida gerekiyor ve ben elektronikçi tornavida seti de satın aldım. Fakat 1.2 yıldız tornavida ile soğutucunun vidalarını döndüremedim. Daha önce acaba 990 Pro soğutucusunu çıkartan var mı? Yanlış mı yapıyorum, bilmek istedim.

Yeni aldıysan çıkartma garanti devre dişi kalır.

Olsun hocam, anakartın soğutucusunu takamıyorum, çok kötü duruyor böyle. Garantilik işi olmaz diye düşünüyorum.

Bilemezsin ben kixoa g2'yi aldım sıfırdı 2 haftaya bozuldu garantiye verdim garantiden geldi beğenmedim garantili fatura diye başkasına sattım diğer türlü çok zor satılır elinizde patlar parası.

Olsun hocam, anakartın soğutucusunu takamıyorum, çok kötü duruyor böyle. Garantilik işi olmaz diye düşünüyorum.

Hocam çıkarma bir arza olur vs garantiye gidebilsin onu çıkarırsan hiçbir şey yapamazsın garanti dışı kalır elinde kalır bende de 9100 Pro var soğutuculu modeli anakart soğutucusunu cıkardım öyle kullanıyorum bir sorun yok.

Bu videoları izledim ama ben bu şekilde vidaları sökemiyorum. Uygun başlığı kullandığımı düşünüyorum ama vidalar malesef dönmüyor. Hem tornavida hem de ssd sıfır ama yine de olmadı. Isıtmak gerekiyormuş sanırım ama anlamadım o işlerden de.

Anakartın soğutucusunu takmayın ve öyle kullanın.
Hocam çıkarma bir arza olur vs garantiye gidebilsin onu çıkarırsan hiçbir şey yapamazsın garanti dışı kalır elinde kalır bende de 9100 Pro var soğutuculu modeli anakart soğutucusunu cıkardım öyle kullanıyorum bir sorun yok.
Çok kötü görünüyor böyle de. Çıkartamazsam mecbur zaten anakartın soğutucusunu çıkartıp kullanmaya devam edeceğim.