Victus 16 laptopum için Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD almıştım fakat ısındığı için iade ettim. Yerine Samsung 990 Pro 1 TB SSD almayı düşünüyorum. DRAM var mı bu SSD'de? Isınması nasıldır, alınır mı? Ya da Kingston Renegade mi önerirsiniz? Bütçem 4K.
Detaylar
Kim cevapladı?Hangisini önerirsin?
Görkem Say
Üstün
Exceria Pro bosta ve yuk altinda kac derecelerdeydi?
Görkem Say
Üstün
Bu tarz SSD'ler icin absurt degerler degil. Ayrica su an havalar daha sicak. Urunde muhtemelen herhangi bir sogutucu blok da yoktu. Alacaginiz herhangi bir yuksek performansli PCIe 4.0 SSD'de ayni kosullarda yuk altinda 65-70 derecelerden asagi inmeyecek onu belirteyim.
Samsung'da ısınacak. M.2 SSD'ler ısınır zaten. Laptop olduğu için ekstra ısınmış. 400-500 liralık bir soğutucu yeterli olurdu.
yusufumm07
Üstün
https://www.tebilon.com/kingston-1t...mb-yazma-hizi-6000mb-srngs-1000g-nvme-m2-ssd/ Bunu alabilirsin rahat rahat işini görür Dram mevcutVictus 16 laptopum için Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD almıştım fakat ısındığı için iade ettim. Yerine Samsung 990 Pro 1 TB SSD almayı düşünüyorum. DRAM var mı bu SSD'de? Isınması nasıldır, alınır mı? Ya da Kingston Renegade mi önerirsiniz? Bütçem 4K.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-