Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar. Sıfır aldığım 2-3 aylık SSD'de sorunlar yaşıyorum. Bende buna istinaden ürünü vatan üzerinden, yetkili servise garantiye gönderdim. Dalga geçer gibi hız testi yapıp göndermişler. Samsung Türkiye'yi aradığımda böyle cevaplar aldım. Benim performans şikayetim yoktu. Şikayetvar'a yazdım bunu, peşine de tüketici hakem heyetine şikayet edeyim diyorum bugün?

Siz nasıl yorumlarsınız bu durumu? Yorumlarınızı bekliyorum bu konuda. Resimler paylaştım, inceleyebilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2025-05-31 112423.webp

Screenshot_20250531_112956_Chrome.webp

Screenshot_20250531_113004_Chrome.webp

Aynısını almayı düşünüyordum fakat almasam mı acaba ya, bu SSD ile ilgili fazlaca şikayet gördüm.

Aynısını almayı düşünüyordum fakat almasam mı acaba ya, bu SSD ile ilgili fazlaca şikayet gördüm.

Hocam performans harika, yazılım çok iyi, sıcaklık değerleri normal aşırı serin çalışan bir SSD değil. Genel hatlarıyla iyi bir SSD.

Lakin iade talep edip, farklı bir marka tercih edeceğim şu yaptıkları saygısızlıktan dolayı muhtemelen.

Bahsettiğin sorun o ürüne özel olduğu için haklı çıkarsın işte. Bunun videolu bir kayıtı da olması lazım. Bilirkişi ne de olsa ürünü alıp test edecek.

Bahsettiğin sorun o ürüne özel olduğu için haklı çıkarsın işte. Bunun videolu bir kayıtı da olması lazım. Bilirkişi ne de olsa ürünü alıp test edecek.

Hocam mavi ekran hatası çok hızlı veriyor, anında kapanıp BIOS'a geçiyor. Resim bile çekmeye fırsat kalmıyor. Bir de sürekli yapmıyor bunu 1 hafta yapmıyor, pat bir bakıyorsun 10 gün sonra yapmış. Reddit'te araştırdım biraz, bu sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim zaten.
Magician üzerinden performans modounda kullanın diyen olmuş, iade edin diyen olmuş. Ama tek değilim onu biliyorum. Belki de kronik sorunlu bir SSD modeli bilemiyorum. Adamlara BIOS'a atıyor diyorum, hız testi yapıyorlar tam bir komedi. Bilirkişi isterse, 3 ay incelesin yeter ki sorunu tespit edilsin. Ben hakkaniyetten yanayım.

Windows günlüğünde bu hata raporlanıyor mu? Mesela o güzel kanıt olur.

Hocam konu açtım bununla ilgili, pek umursamadı insanlar sevmeyen çok sanırım beni. 1-2 tane dost yardımcı oldular, onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Ya da bu sorunu yaşayan fazla insan olmadı, bilgisi olan fazla yok. Bende dedim garantiye göndereyim bari en azından vakit kaybetmeden. Aynı marka ve model 990 Pro diğer slotumda onda mesela sıfır problem. :)