Selam dostlar. 2. el 990 Pro aldım 1 TB, sağlığı %99.
Disk normal çalışıyor. Windows kurduğumda da boot kısmında disk gözükürken Windows görünmüyor. 2 farklı sistemde denedim, aynı durum. Flash bellek değiştirdim, aynı. Farklı ISO denedim, aynı.
Tek gördüğüm, eğer kurulum flashı takılıysa bana böyle bir şey söylüyor.
Sistemden çıkarıp disk kutusuna bağladım ve her şey normal görünüyor.
Anakart modelini belirtir misin? İkinci bir HDD ya da SSD kullanıyor musun? Rufus ile hatalı dosya hazırlamış olabilirsin. UEFI destekli sistem ise, Windows ISO kurulum dosyasını Microsoft Media Creation Tool ile oluşturun. Kasanın ön panali kullanmayın, kasa arkası anakart üzerinden USB 2.0 girişinden deneyin. Rufus ayarlarını da extradan kontrol edin.
Samsung Magician software is designed to help you manage your Samsung SSD with a simple, intuitive user interface. Download files & find supported models.
Anakart modelini belirtir misin? İkinci bir HDD ya da SSD kullanıyor musun? Rufus ile hatalı dosya hazırlamış olabilirsin. UEFI destekli sistem ise, Windows ISO kurulum dosyasını Microsoft Media Creation Tool ile oluşturun. Kasanın ön panali kullanmayın, kasa arkası anakart üzerinden USB 2.0 girişinden deneyin. Rufus ayarlarını da extradan kontrol edin.
Hocam Windows kurmayı biliyorum, yaşadığım sorun diskle alakalı. RAID yapılmış daha önceden diske ve görsellerdeki gibi görünüyor. Sorun halen çözülemedi yani. Hard format bile denerdim diske nafile.
Hocam Windows kurmayı biliyorum, yaşadığım sorun diskle alakalı. Raid yapılmış daha önceden diske ve görsellerdeki gibi görünüyor. Sorun halen çözülemedi yani. Hard format bile denerdim diske nafile.