Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz.Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası.
Cihaza ROM yok.Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir?
Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası.
Samsung'un düşük seviyeli cihazlarında Custom Rom desteği olmaz genellikle.Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir?
Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz.Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası.
Anladim. Teşekkürler bilgilendirme icin.Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz.
hmz4hsg
Yetkin
Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir?
Cihazı debloat edebilirsin, root atarak cihazın işlemci hızını yukarıda tutabilirsin. Varsa overclocklu kernel flashliyabilirisin.
İstersen telefonu fişek gibi yapacak debloat verebilirim ADB ile yaparsın ama çoğu şey silinir (Facebook Google vs.)
ADB icin bilgisayar gerekliydi sanirim. Şu an da da bilgisayar yok elimde maalesef.İstersen telefonu fişek gibi yapacak debloat verebilirim ADB ile yaparsın ama çoğu şey silinir (Facebook Google vs.)
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-