1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.228 27 Ocak 2024 #1 Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir?
Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir?
Çözüm cenazeyebekleriz 27 Ocak 2024 1151 dedi: Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz.
1151 dedi: Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz.
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.958 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.970 Yer Aydın 27 Ocak 2024 #2 1151 dedi: Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir? Genişletmek için tıkla... Cihaza ROM yok. Artı 0 Eksi
1151 dedi: Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir? Genişletmek için tıkla... Cihaza ROM yok.
KS KS 1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.228 27 Ocak 2024 #3 cenazeyebekleriz dedi: Cihaza ROM yok. Genişletmek için tıkla... Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası. Artı 0 Eksi
cenazeyebekleriz dedi: Cihaza ROM yok. Genişletmek için tıkla... Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası.
Pcbilgilisi Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 649 Çözümler 7 Beğeniler 863 Yer Sinop 27 Ocak 2024 #4 1151 dedi: Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir? Genişletmek için tıkla... Samsung'un düşük seviyeli cihazlarında Custom Rom desteği olmaz genellikle. Artı 0 Eksi
1151 dedi: Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir? Genişletmek için tıkla... Samsung'un düşük seviyeli cihazlarında Custom Rom desteği olmaz genellikle.
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.958 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.970 Yer Aydın 27 Ocak 2024 #5 1151 dedi: Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
1151 dedi: Nasil yani? Hiçbir Custom ROM yok mu? Sasirdim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz.
KS KS 1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.228 27 Ocak 2024 #6 cenazeyebekleriz dedi: Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladim. Teşekkürler bilgilendirme icin. Artı 0 Eksi
cenazeyebekleriz dedi: Hayır, yok. Cihaz yeni ve giriş seviyesi, özellikle birisi alıp development yapmaz o cihaza. GSI atabilirsin o da stabil olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladim. Teşekkürler bilgilendirme icin.
hmz4hsg Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 470 Çözümler 6 Beğeniler 351 27 Ocak 2024 #7 1151 dedi: Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir? Genişletmek için tıkla... Cihazı debloat edebilirsin, root atarak cihazın işlemci hızını yukarıda tutabilirsin. Varsa overclocklu kernel flashliyabilirisin. Artı 0 Eksi
1151 dedi: Performans icin stock mu daha iyi olur Custom mu? Eger Custom ROM ise onerdiginiz bir Custom ROM var midir? Genişletmek için tıkla... Cihazı debloat edebilirsin, root atarak cihazın işlemci hızını yukarıda tutabilirsin. Varsa overclocklu kernel flashliyabilirisin.
batucuk Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 34 Beğeniler 23 27 Ocak 2024 #8 İstersen telefonu fişek gibi yapacak debloat verebilirim ADB ile yaparsın ama çoğu şey silinir (Facebook Google vs.) Artı 0 Eksi
İstersen telefonu fişek gibi yapacak debloat verebilirim ADB ile yaparsın ama çoğu şey silinir (Facebook Google vs.)
KS KS 1 1151 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 5 Çözümler 2 Beğeniler 5.228 28 Ocak 2024 #9 batucuk dedi: İstersen telefonu fişek gibi yapacak debloat verebilirim ADB ile yaparsın ama çoğu şey silinir (Facebook Google vs.) Genişletmek için tıkla... ADB icin bilgisayar gerekliydi sanirim. Şu an da da bilgisayar yok elimde maalesef. Artı 0 Eksi
batucuk dedi: İstersen telefonu fişek gibi yapacak debloat verebilirim ADB ile yaparsın ama çoğu şey silinir (Facebook Google vs.) Genişletmek için tıkla... ADB icin bilgisayar gerekliydi sanirim. Şu an da da bilgisayar yok elimde maalesef.