Furkan9600

Yetkin
Yer
Düzce
Cihaz
Samsung A07
1783234821721.webp

Cihazda root yok, nasıl oldu anlamadım. En son sürüm yüklü, One UI 8.5

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Play'i ben kaldırdım, çok saçma bir uygulama zaten hepsi Play Store'da var, neden dert ediyorsun ki? Sil gitsin Play'i. Güncelleme yapmıyorsa son sürümde olabilir mi?
Android cihazda Google Play olmadan nasıl uygulama inecek? Android'in en temel yapıtaşını devre dışı bırakmak nasıl bir çözüm önerisi acaba sorabilir miyim?

Devre disi birak o zaman gerek yok bu uygulamaya zaten surekli kucuk basit oyunlar onerip duruyor.
Google Play size istemediğiniz bildirimi yollamaz. İlgilenmiyorum derseniz daha da yollamaz zaten. Bu uygulamaya gerek yok diyip adama Android mağazasını kaldırmasını söylemişsin.

Tamamda nasıl kaldıracağım Samsung cihazda sadece devre dışı bıraka biliyorum.
Hocam boşver sen onu, Google Play'i devre dışı bırakırsan uygulamalar hata verir ve oyunlarda ilerlemeni Google Play'e kaydedemezsin.

Google Play ayarlarında en alttaki seçenekten cihaza sertifika almayı dene.

Android cihazda Google Play olmadan nasıl uygulama inecek? Android'in en temel yapı taşını devre dışı bırakmak nasıl bir çözüm önerisi acaba sorabilir miyim?

Google Play size istemediğiniz bildirimi yollamaz. İlgilenmiyorum derseniz daha da yollamaz zaten. Bu uygulamaya gerek yok deyip adama Android mağazasını kaldırmasını söylemişsin.

Hocam boş ver sen onu, Google Play'i devre dışı bırakırsan uygulamalar hata verir ve oyunlarda ilerlemeni Google Play'e kaydedemezsin.

Google Play ayarlarında en alttaki seçenekten cihaza sertifika almayı dene.

Screenshot_20260902_233651_Google Play Store.webp

Problem bu.