hsn.4343

Uzman
Cihaz
Galaxy A14
Merhaba telefonum Samsung Galaxy a14. 2.5 senedir sorunsuz şekilde kullanıyorum. Dünden beri son 2 şarja takmamda telefon şarj olmamaya başladı. Dün sabaha karşı 04.30'da %15'te şarja taktım şarj olma başladı saat 07.45 gibi dolmuştur diye yanına vardığımda telefon hâla %15deydi şarj kablosunu çıkarıp tekrar taktım bu sefer normal ve hızlı şekilde şarj oluyordu ve o şekilde de %100'e ulaştı. Bugün sabah gene saat 08.00'da %30'da şarja taktım 09.30 gibi tekrar yanına vardığımda gene aynı manzara ile karşılaştım telefon hâla %30'da idi tekrar kabloyu çıkarıp taktım şu an saat 10.00 telefon gene normal şekilde şarj olmaya devam ediyor. Bugün ve dünden önce telefonu kullandığım 2.5 senelik zaman içerisinde hiç böyle bir şey yaşamadım. Son 2 gündür böyle olmaya başladı sizce neden böyle oluyor olabilir Samsung kullanıp başına böyle bir şey gelen oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler 🙏

Ses kısma ve güç tuşuna uzun bas Samsung logosu çıkınca bırak. Yazılımsal sorun ise böyle çözülür. Olmazsa şarj kablosunu tek yönde kullanmayı dene, bir tarafına işaret koy ve gözlemle. Belki soket arızalıdır. Adaptörü test etmek için de evde PC, Laptop vesaire bir şeye tak öyle şarj etmeyi dene.