Arkadaşlar dün bir A36 aldım, gördüğüm kadarıyla 45W şarj desteği var cihazın. Elimde de bu adaptör var:
www.spigen.com.tr
Samsung PPS 2.0'ı, yani 45W'ı desteklediğini söylüyor ancak telefonda "Süper Hızlı Şarj 2.0" ibaresini göremiyorum, düz "Süper Hızlı Şarj" yazısı çıkıyor ve 2.0 olmuyor. Kullandığım kablolardan biri Buds FE'nin kutusundan çıkan orijinal Samsung kablosu, diğeri de S10 FE tabletin kutusundan çıkan (bu cihaz da 45W destekliyor ama onda da 2.0 yazmıyor) orijinal şarj kablosu.
Sizce kablolardan dolayı mı 45W göremiyorum? Buds FE kablosu neyse de mantıken S10 FE 45W destekliyorsa kutusundan çıkan kablo da 45W destekliyor diye düşünmüştüm, yanlış mı düşünüyorum?
Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Pro Akım Korumalı PD 3.0 / SCP / FCP Protokol Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C White - Spigen
Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Pro Akım Korumalı PD 3.0 / SCP / FCP Protokol Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C White ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen...
Samsung PPS 2.0'ı, yani 45W'ı desteklediğini söylüyor ancak telefonda "Süper Hızlı Şarj 2.0" ibaresini göremiyorum, düz "Süper Hızlı Şarj" yazısı çıkıyor ve 2.0 olmuyor. Kullandığım kablolardan biri Buds FE'nin kutusundan çıkan orijinal Samsung kablosu, diğeri de S10 FE tabletin kutusundan çıkan (bu cihaz da 45W destekliyor ama onda da 2.0 yazmıyor) orijinal şarj kablosu.
Sizce kablolardan dolayı mı 45W göremiyorum? Buds FE kablosu neyse de mantıken S10 FE 45W destekliyorsa kutusundan çıkan kablo da 45W destekliyor diye düşünmüştüm, yanlış mı düşünüyorum?