Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar dün bir A36 aldım, gördüğüm kadarıyla 45W şarj desteği var cihazın. Elimde de bu adaptör var:

Samsung PPS 2.0'ı, yani 45W'ı desteklediğini söylüyor ancak telefonda "Süper Hızlı Şarj 2.0" ibaresini göremiyorum, düz "Süper Hızlı Şarj" yazısı çıkıyor ve 2.0 olmuyor. Kullandığım kablolardan biri Buds FE'nin kutusundan çıkan orijinal Samsung kablosu, diğeri de S10 FE tabletin kutusundan çıkan (bu cihaz da 45W destekliyor ama onda da 2.0 yazmıyor) orijinal şarj kablosu.

Sizce kablolardan dolayı mı 45W göremiyorum? Buds FE kablosu neyse de mantıken S10 FE 45W destekliyorsa kutusundan çıkan kablo da 45W destekliyor diye düşünmüştüm, yanlış mı düşünüyorum?

Arkadaşlar dün bir A36 aldım, gördüğüm kadarıyla 45W şarj desteği var cihazın. Elimde de bu adaptör var:

Samsung pps 2.0'ı, yani 45W'ı desteklediğini söylüyor ancak telefonda "süper hızlı şarj 2.0" ibaresini göremiyorum, düz "süper hızlı şarj" yazısı çıkıyor ve 2.0 olmuyor. Kullandığım kablolardan biri Buds FE'nin kutusundan çıkan orijinal Samsung kablosu, diğeri de S10 FE tabletin kutusundan çıkan (bu cihaz da 45W destekliyor ama onda da 2.0 yazmıyor) orijinal şarj kablosu.

Sizce kablolardan dolayı mı 45W göremiyorum? Buds FE kablosu neyse de mantıken S10 FE 45W destekliyorsa kutusundan çıkan kablo da 45W destekliyor diye düşünmüştüm, yanlış mı düşünüyorum?

1 saatte tam şarj yapıyorsa (ekran kapalı) o özelliği cihazın bataryası daha az zarar görsün diye ekran kapalı çalıştırıyordur.

1 saatte tam şarj yapıyorsa (ekran kapalı) o özelliği cihazın bataryası daha az zarar görsün diye ekran kapalı çalıştırıyordur.
Hocam bunu test etmedim ama YouTube'da izledigim herhangi bir video da direkt taktiklari gibi PPS 2.0 ibaresi gorunurken ben de sadece duz PPS gorunuyor. Belki Samsung'un kutusundan cikan kablolar 45W desteklemiyor olabilir.

Hocam bunu test etmedim ama YouTube'da izledigim herhangi bir video da direkt taktiklari gibi pps 2.0 ibaresi gorunurken ben de sadece duz pps gorunuyor. Belki Samsung'un kutusundan cikan kablolar 45W desteklemiyor olabilir.

Cihazlar kapalı ekranda daha hızlı şarj olur. Çok kafaya takmayın bence.

Kabloda 3A ya da 5A gibi yazılar var mı? Sorun kablo gibi geldi bana. Akraba ya da arkadaşlarında test edebileceğin 5A ibareli kablo var mı?
60W destekli bir Belkin kablo siparis verdim, ekstra bir kablo lazimdi zaten onla deneyecegim. Telefoncudan aldim A36'yi onun kutusundan cikan 45W oluyormus ama kablosu yoktu ben alirken.

Tab S10 FE'nin de 45W destegi oldugu icin onun kutusundan cikan 45W destekliyordur diye dusundum ama sanirim 3A kablo o da. Tesekkurler cevabiniz icin.

Kabloların içinde bazı destekler oluyor adını tam bilmiyorum ama Samsung'da mesela S20 fan Edition da 25 watt şarj olması için adaptörün belirli bir özelliği desteklemesi gerekiyordu 33 watt ve 45 watt Xiaomi adaptöründe bile şarj olmuyor 25 watt S20 FE, sorunuz Samsung'un istediği yazılım kaynakları ile alakalı.