Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
OEM kilidi ve USB hata ayıklaması açık, USB kablosu sağlam olmalı ki iki kablodan denedim. Ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutuyorum ve USB kablosunu takıyorum PC açıkken cihaz normal olarak açılıyor. Samsung USB driver yüklü.

Son düzenleme:
Bilgisayardan telefon şarj oluyor mu? O olduğunda zaten download moda girmeniz için engel bulunmuyor. Recovery Mode'a girebiliyor musun?
Evet oluyor, iki kabloyla denedim birisi mouse'ımın kablosu fareye Firmware güncellemesi bile yapmıştım bununla. Diğeri orijinal Note 12 Pro 5G'nin 67W kablosu. Recovery Mode'a girebiliyorum. Sistem PC'ye bağlıyken otomatik açılıyor nedense sistemi kapatıyorum otomatik açılıyor hiçbir şey yapmasam da.

Format atmana gerek yok? Televizyonun USB girişine bağlayarakta deneyebilirsiniz.
Deneyeyim.

Bu arada ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutarsan cihazın normalde açılmaması lazım. Direkt download moda atar veya açılmaz.

Doğru kombinasyon yaptığına emin misin?
Format atmana gerek yok? Televizyonun USB girişine bağlayarakta deneyebilirsiniz.
Televizyona bağlayınca çözüldü, teşekkürler. Sorun PC kaynaklıymış diye düşünüyorum, AtlasOS kuruluydu çünkü. Mesajını raporladım.

Download moddayken cihazı kapatmayın. Direkt bilgisayara takın. Algilayacaktir.

1716377384774.webp

Flashladım hocam, şimdi açılışta Bootloader is unlocked deyip reboot atıyor sürekli. Loop'a mı girdi yoksa PC'den çıkarayim mi cihazı?