Başlıkta anlattığım gibi oldu. Galaxy A35 kullanıyorum ve OTG aldım. 1.500 tane fotoğraf var ve sadece 930 tane depoladı. Diğer dosyalarda da öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta anlattığım gibi oldu. Galaxy A35 kullanıyorum ve OTG aldım. 1.500 tane fotoğraf var ve sadece 930 tane depoladı. Diğer dosyalarda da öyle.
Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. OTG Belleği Kontrol Et:
- OTG bellek girişinde herhangi bir fiziksel zarar olmadığından emin olun.
- Başka bir cihazda OTG belleği test edin; dosyaları doğru bir şekilde görüp göremediğinizi kontrol edin.

2. Dosya Sistemini Kontrol Et:
- OTG bellek üzerinde doğru dosya sistemi kullanılıyor mu? Android, genellikle FAT32 dosya sistemini destekler.
- Bilgisayara bağlayarak, bellek için dosya sistemini kontrol edebilirsiniz. (Sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneği ile).

3. Dosyaları Küçük Gruplar Halinde Gönder:
- Tüm dosyaları aynı anda göndermek yerine, daha küçük gruplar halinde aktarım yapmayı deneyin.
- Bu, aktarım sırasında sorun yaşanma ihtimalini azaltabilir.

4. Uygulamaları Güncelle:
- Samsung Galaxy A35’inizdeki dosya yöneticisi veya dosya aktarma uygulamalarını güncellemeyi kontrol edin.
- Uygulamaların güncel olması, bu tür sorunları önleyebilir.

5. Alternatif Dosya Yöneticisi Kullanın:
- Varsayılan dosya yöneticisi yerine, Play Store’dan alternatif bir dosya yöneticisi (örneğin, ES File Explorer veya Solid Explorer) yüklemeyi deneyin.

6. Cihazı Yeniden Başlat:
- Cihazı kapatın ve yeniden başlatın; bu, geçici yazılım hatalarını çözebilir.

7. Bozuk Dosyaları Kontrol Et:
- Eğer belirli dosyalar bozuk veya eksik geliyorsa, bu dosyaların sağlıklı olduğunu başka bir cihazda kontrol edin.

8. Önerilen Boyut Sınırları:
- Dosya boyutlarının büyük olup olmadığını kontrol edin, bazı OTG bellekler büyük dosyaları taşımakta zorlanabilir.

Bu adımları takip ederek sorunu çözmeye çalışabilirsin. Eğer hala sorun yaşıyorsan, daha fazla detay vermeni isteyebilirim.