Samsung A35'den OTG USB belleğe dosya aktarırken dosyalar eksik veya bozuk geliyor

Başlıkta anlattığım gibi oldu. Galaxy A35 kullanıyorum ve OTG aldım. 1.500 tane fotoğraf var ve sadece 930 tane depoladı. Diğer dosyalarda da öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta anlattığım gibi oldu. Galaxy A35 kullanıyorum ve OTG aldım. 1.500 tane fotoğraf var ve sadece 930 tane depoladı. Diğer dosyalarda da öyle.
Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. OTG Belleği Kontrol Et:
- OTG bellek girişinde herhangi bir fiziksel zarar olmadığından emin olun.
- Başka bir cihazda OTG belleği test edin; dosyaları doğru bir şekilde görüp göremediğinizi kontrol edin.

2. Dosya Sistemini Kontrol Et:
- OTG bellek üzerinde doğru dosya sistemi kullanılıyor mu? Android, genellikle FAT32 dosya sistemini destekler.
- Bilgisayara bağlayarak, bellek için dosya sistemini kontrol edebilirsiniz. (Sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneği ile).

3. Dosyaları Küçük Gruplar Halinde Gönder:
- Tüm dosyaları aynı anda göndermek yerine, daha küçük gruplar halinde aktarım yapmayı deneyin.
- Bu, aktarım sırasında sorun yaşanma ihtimalini azaltabilir.

4. Uygulamaları Güncelle:
- Samsung Galaxy A35’inizdeki dosya yöneticisi veya dosya aktarma uygulamalarını güncellemeyi kontrol edin.
- Uygulamaların güncel olması, bu tür sorunları önleyebilir.

5. Alternatif Dosya Yöneticisi Kullanın:
- Varsayılan dosya yöneticisi yerine, Play Store’dan alternatif bir dosya yöneticisi (örneğin, ES File Explorer veya Solid Explorer) yüklemeyi deneyin.

6. Cihazı Yeniden Başlat:
- Cihazı kapatın ve yeniden başlatın; bu, geçici yazılım hatalarını çözebilir.

7. Bozuk Dosyaları Kontrol Et:
- Eğer belirli dosyalar bozuk veya eksik geliyorsa, bu dosyaların sağlıklı olduğunu başka bir cihazda kontrol edin.

8. Önerilen Boyut Sınırları:
- Dosya boyutlarının büyük olup olmadığını kontrol edin, bazı OTG bellekler büyük dosyaları taşımakta zorlanabilir.

Bu adımları takip ederek sorunu çözmeye çalışabilirsin. Eğer hala sorun yaşıyorsan, daha fazla detay vermeni isteyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…