Samsung A50, PS Vita emülatörünü kaldırır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 296
  • Etiketler Etiketler
    samsung

Winner 78

Üstün
Uncharted ve FIFA oynamak istiyorum. Bu telefon kaldırır mı?

Bildiğim kadarıyla hala stabil bir emülatör değil. PC'de bile sıkıntılar çıkarıyor.

Uncharted Golden Abyss oynanabiliyor ama hala problemleri var.

Uncharted ve FIFA oynamak istiyorum. Bu telefon kaldırır mı?

Bende A50 kullanıyorum, bu aralar emülatör oyunlarına sardım. Vita oyunlarında Uncharted ve FIFA'yı da denedim. İkisi de zaten tam olarak destek listesine girmedi, ikisinde de grafik hataları var. Ben yine de ikisini de kurup oynamaya çalıştım. Deneyimlerim şöyle: Uncharted'de oyun açıldı girdim ve 20 FPS aldım. Ekran sürekli kararıp geri geliyordu. FIFA da ise oyun açılıyor ama oyuncuların belden yukarısında grafik hatası olduğundan bütün ekranı kaplıyor ve hiçbir şey gözükmüyor.

Onun haricinde MK9 rahat bir şekilde oynadım. Borderlands sorunsuz çalışıyor ama 30 FPS civarı. RE denedim, oyun keyfine göre bazen açıldı menüyü görebildim bazen ise hiç açılmadı ama oyuna hiç giremedim. Metal Gear Solid de aynı şekilde.

Eğer emulatör oyunu oynamak istiyorsan PSP oyunlarını öneririm. Sorunsuz şekilde bütün PSP oyunlarını oynarsın. Ben şu anda GoW serisini bitiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…