Samsung A51'de PUBG Mobile kasıyor

ardayms

Becerikli
PUBG Mobile'a yeni gelen 4.0 güncellemesinde süper akıcı seçeneği olacak. Samsung A51 cihazımda hem süper akıcı yapsam hem de FPS için Config kullansam kasma sorunu geçer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Config kullanımı ban sebebi diye biliyorum. Ha öyle yapmaktansa güncelleme geldikten sonra ADB App Control ile gereksiz gördüğünüz (Sistem uygulamaları değil) belli başlı uygulamaları kaldırıp cihazı biraz RAM tarafında rahatlatırsanız daha iyi oyun deneyimi sunabilir.

6 senelik cihaz normal o tür oyunlarda kasması. Config kullanırsan banlanabilirsin.
Biliyorum fakat başka çare kalmadı şuan için configden yana bir sıkıntı çıkmadı. Umarım yarın sabah 4.0 güncellemesi gelince performans biraz artar.

ADB App Control dediğiniz uygulama mı hocam? Play storeda tam ismini bulamadım.

Yani bir şey değişmez gibi yeni bir telefon bakmanız daha iyi olur.
Şuan 90-120 FPS veren cihazlarda minumum 15.000-20.000 civarlarında maalesef.

ADB App Control dediğiniz uygulama mı hocam? Play storeda tam ismini bulamadım
Windows bilgisayarlarda kullanılan bir program. Cihazın geliştirici seçeneği açıp sistem uygulamalarını görüntüleyip kaldırıp yüklenebilen yapıya sahip bir yapıya sahip. Cihazı USB kablo ile bağlıyoruz Bazı Samsung ve Google uygulamalarında arındırarak ve daha sonra Geliştirici seçeneklerini kapatarak kullanım sağlıyorum. (Aldığım her ikinci el Samsung cihazda yapıyorum)

2.elde temiz 10-13K ya SD 8 gen 1'li cihaz bulabilirsin. (90 FPS verir)
Bildiğiniz cihaz marka modeli var mı?

Teşekkürler bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…