Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
PUBG Mobile'a yeni gelen 4.0 güncellemesinde süper akıcı seçeneği olacak. Samsung A51 cihazımda hem süper akıcı yapsam hem de FPS için Config kullansam kasma sorunu geçer mi?
6 senelik cihaz normal o tür oyunlarda kasması. Config kullanırsan banlanabilirsin.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Config kullanımı ban sebebi diye biliyorum. Ha öyle yapmaktansa güncelleme geldikten sonra ADB App Control ile gereksiz gördüğünüz (Sistem uygulamaları değil) belli başlı uygulamaları kaldırıp cihazı biraz RAM tarafında rahatlatırsanız daha iyi oyun deneyimi sunabilir.
ardayms
Becerikli
Biliyorum fakat başka çare kalmadı6 senelik cihaz normal o tür oyunlarda kasması. Config kullanırsan banlanabilirsin.
- Makaleler
- 6
Biliyorum fakat başka çare kalmadışu an için Config'den yana bir sıkıntı çıkmadı. Umarım yarın sabah 4.0 güncellemesi gelince performans biraz artar.
Yani bir şey değişmez gibi yeni bir telefon bakmanız daha iyi olur.
ardayms
Becerikli
ADB App Control dediğiniz uygulama mı hocam? Play storeda tam ismini bulamadım.Config kullanımı ban sebebi diye biliyorum. Ha öyle yapmaktansa güncelleme geldikten sonra ADB App Control ile gereksiz gördüğünüz (Sistem uygulamaları değil) belli başlı uygulamaları kaldırıp cihazı biraz RAM tarafında rahatlatırsanız daha iyi oyun deneyimi sunabilir.
Şuan 90-120 FPS veren cihazlarda minumum 15.000-20.000 civarlarında maalesef.Yani bir şey değişmez gibi yeni bir telefon bakmanız daha iyi olur.
- Makaleler
- 6
Şu an 90-120 FPS veren cihazlarda minimum 15.000-20.000 civarlarında maalesef.
2.elde temiz 10-13K ya SD 8 gen 1'li cihaz bulabilirsin. (90 FPS verir)
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Windows bilgisayarlarda kullanılan bir program. Cihazın geliştirici seçeneği açıp sistem uygulamalarını görüntüleyip kaldırıp yüklenebilen yapıya sahip bir yapıya sahip. Cihazı USB kablo ile bağlıyoruz Bazı Samsung ve Google uygulamalarında arındırarak ve daha sonra Geliştirici seçeneklerini kapatarak kullanım sağlıyorum. (Aldığım her ikinci el Samsung cihazda yapıyorum)ADB App Control dediğiniz uygulama mı hocam? Play storeda tam ismini bulamadım
ardayms
Becerikli
Bildiğiniz cihaz marka modeli var mı?2.elde temiz 10-13K ya SD 8 gen 1'li cihaz bulabilirsin. (90 FPS verir)
Teşekkürler bilgi için.Windows bilgisayarlarda kullanılan bir program. Cihazın geliştirici seçeneği açıp sistem uygulamalarını görüntüleyip kaldırıp yüklenebilen yapıya sahip bir yapıya sahip. Cihazı USB kablo ile bağlıyoruz Bazı Samsung ve Google uygulamalarında arındırarak ve daha sonra Geliştirici seçeneklerini kapatarak kullanım sağlıyorum. (Aldığım her ikinci el Samsung cihazda yapıyorum)
- Makaleler
- 6
Realme GT2 Pro, Xiaomi 12 S22 bunlar SD 8 gen 1 işlemcili modeller. Ama hepsi oyun oynarken ısınır söyleyim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532