Samsung A53'te güvenlik güncellemesinden sonra One UI ana ekranının pil tüketimi arttı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18034
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    one pil

18034

Becerikli
Son güvenlik güncellemesinden beri A53'te abartı pil tüketir oldu. Her gün durduk yere en az %6 harcıyor. Önbellek temizleme, Arka plan kısıtlama, wipe cache partition ne yapsam fayda etmedi.

Pil sağlığı % kaç? Sizin için % kaç harcasa abartı tüketim olmaz? Cihazdan beklentiniz nedir? Exynos 1280 malum.

Son güvenlik güncellemesinden beri A53'te abartı pil tüketir oldu. Her gün durduk yere en az %6 harcıyor. Önbellek temizleme, arka plan kısıtlama, wipe cache Partition ne yapsam fayda etmedi.

Eki Görüntüle 179494

One UI 7 ile gelen sorun bu. Ama benim cihazda 1 2 ayda bayağı çözüldü. Siz One UI 8'i bekleyeceksiniz gibi.

Pil sağlığı % kaç?
%100. Garantinin sonuna doğru bataryayı değiştirdim zaten.

Sizin için % kaç harcasa abartı tüketim olmaz?
Max %1. Önceden böyle değildi.
Cihazdan beklentiniz nedir?
Pil ömrü ve sorunsuz çalışması dışında beklentim yok diyebilirim. Büyük olması yoruyor o ayrı tabi.
Exynos 1280 malum.
Maks Chrome açan ve ince detayına kadar debloat yapmış birine de sorun çıkarmasın bi zahmet .

One UI 7 ile gelen sorun bu. Ama benim cihazda 1 2 ayda bayağı çözüldü. Siz One UI 8'i bekleyeceksiniz gibi.
Samsungun yeni modeller harici pek de umursadığını sanmıyorum.

Sorun Exynos'ta değil diyorsanız, size planlı eskitmeye maruz kaldığınızı belirtmemde fayda var sanırım
One UI Ana Ekranı silip başka launcher yükleme zamanı gelmiş o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…