Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Son güvenlik güncellemesinden beri A53'te abartı pil tüketir oldu. Her gün durduk yere en az %6 harcıyor. Önbellek temizleme, arka plan kısıtlama, wipe cache Partition ne yapsam fayda etmedi.
Eki Görüntüle 179494
One UI 7 ile gelen sorun bu. Ama benim cihazda 1 2 ayda bayağı çözüldü. Siz One UI 8'i bekleyeceksiniz gibi.
%100. Garantinin sonuna doğru bataryayı değiştirdim zaten.
Max %1. Önceden böyle değildi.
Pil ömrü ve sorunsuz çalışması dışında beklentim yok diyebilirim. Büyük olması yoruyor o ayrı tabi.
Maks Chrome açan ve ince detayına kadar debloat yapmış birine de sorun çıkarmasın bi zahmet
Samsungun yeni modeller harici pek de umursadığını sanmıyorum.One UI 7 ile gelen sorun bu. Ama benim cihazda 1 2 ayda bayağı çözüldü. Siz One UI 8'i bekleyeceksiniz gibi.
- Makaleler
- 6
Samsung'un yeni modeller harici pek de umursadığını sanmıyorum.
S22 çok da yeni değil. Eski orta-düşük segmentleri umursamıyorlardır muhtemelen. Belki UI 8 ile çözülür ama ihtimal vermiyorum.
Sorun Exynos'ta değil diyorsanız, size planlı eskitmeye maruz kaldığınızı belirtmemde fayda var sanırımMaks Chrome açan ve ince detayına kadar debloat yapmış birine de sorun çıkarmasın bi zahmet![]()
One UI Ana Ekranı silip başka launcher yükleme zamanı gelmiş o zamanSorun Exynos'ta değil diyorsanız, size planlı eskitmeye maruz kaldığınızı belirtmemde fayda var sanırım![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL