Selam reisler,

Normalde Samsung A55 kullanıyorum, performansından falan gayet memnunum ama nedense bir türlü benimseyemiyorum. Ne bileyim, iPhone bana her zaman daha cazip geliyor gibi.
Şimdi şöyle bir durum var: Yaklaşık 5.000 TL'ye alacağım SIM takmayacağım, yani sadece ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüyorum.
A55 ana cihaz olarak kalacak, iPhone'u biraz hobi gibi almayı planlıyorum.

Sizce bu şekilde almak mantıklı mı, yoksa gereksiz mi olur?
Tecrübeli ahbaplar bir el atsın. 🙏

Bana kalsa yedek iPhone alacaksan alacagın iPhone en az 13 ile başlamalı. Yurt dışı 13 bak mesela. Artık 11 serisinden bir cihaz alınmaz. Bence her türlü gerek yok ama çok istiyorsan dediğim gibi yurt dışı 13 falan bak.

Selam reisler,

Normalde Samsung A55 kullanıyorum, performansından falan gayet memnunum ama nedense bir türlü benimseyemiyorum. Ne bileyim, iPhone bana her zaman daha cazip geliyor gibi.
Şimdi şöyle bir durum var: Yaklaşık 5.000 TL'ye alacağım SIM takmayacağım, yani sadece ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüyorum.
A55 ana cihaz olarak kalacak, iPhone'u biraz hobi gibi almayı planlıyorum.

Sizce bu şekilde almak mantıklı mı, yoksa gereksiz mi olur?
Tecrübeli ahbaplar bir el atsın. 🙏

İkinci telefon olarak alacaksan güzel bir tercih ancak bu fiyata 11 Pro satılıyorsa bence bir sorun vardır dikkatli olman lazım. Bence biraz para biriktirip ileride daha sağlam modellere bakabilirsin cihaz zaten son güncellemesini aldı.

İP 11 serisi bu saatten sonra anca anneye, babaya gidecek telefon. Geçenlerde elime aldım da yani tam olarak bu hale gelmiş bir telefon. Üstelik telefonun bataryası ne durumda? Şu an bataryası değişmemiş bir İP 11 Pro'nun bataryası en kötü 75 altını görmüştür. 75 altını gördüyse zaten powerbank, sarj cihazına bağımlı yaşamaya başlıyorsun.

Çoğu kişi değmez demiş ki haklılar ama 5000TL'ye alıyorsan bence her türlü değer ayrıca iOS arayüzünü denemediysen denemiş olacaksın.

En kötü beğenmezsen aldığın fiyatın üstüne çok rahat satarsın.

Teşekkür ederim satmayı hiç düşünmemiştim aklıma yattı bu iş.

İp 11 serisi bu saatten sonra anca anneye, babaya gidecek telefon. Geçenlerde elime aldım da yani tam olarak bu hale gelmiş bir telefon. Üstelik telefonun bataryası ne durumda? Şu an bataryası değişmemiş bir IP 11 Pro'nun bataryası en kötü 75 altını görmüştür. 75 altını gördüyse zaten powerbank, şarj cihazına bağımlı yaşamaya başlıyorsun.

Bakmadan almayız tabii.

Son durum şu oldu telefonu kontrol ettim iyi hoştu sonra aldım 60 Hz in gazabına uğradım iOS 26 güncellemesi yerde afedersiniz cihazın anası ağlamış bugün geri götürdüm abi sağ olsun sorun etmedi paramın bir kısmını geri aldım sonra biraz dönüp dolaşıp diğer kısmını geri almaya geldim telefon çalınmış abi dedi keşke başka bir gün getirseysin mübarek diye paramı alıp çıktım.

Son düzenleme: