Samsung A55'in yanına ikinci telefon olarak iPhone 11 Pro alınır mı?

Bana kalsa yedek iPhone alacaksan alacagın iPhone en az 13 ile başlamalı. Yurt dışı 13 bak mesela. Artık 11 serisinden bir cihaz alınmaz. Bence her türlü gerek yok ama çok istiyorsan dediğim gibi yurt dışı 13 falan bak.

Daha güncelleme almayacak bir cihaz. Ama sizi 3 sene götürür temel uygulamalarda. Bence değer.

Bugunlerde iPhone 11 almak ile iPhone 6s almak arasinda neredeyse hicbir fark yok.
Arada 4 sürüm fark var. İşlemci farkı, tasarım farkı var.

İkinci telefon olarak alacaksan güzel bir tercih ancak bu fiyata 11 Pro satılıyorsa bence bir sorun vardır dikkatli olman lazım. Bence biraz para biriktirip ileride daha sağlam modellere bakabilirsin cihaz zaten son güncellemesini aldı.

İP 11 serisi bu saatten sonra anca anneye, babaya gidecek telefon. Geçenlerde elime aldım da yani tam olarak bu hale gelmiş bir telefon. Üstelik telefonun bataryası ne durumda? Şu an bataryası değişmemiş bir İP 11 Pro'nun bataryası en kötü 75 altını görmüştür. 75 altını gördüyse zaten powerbank, sarj cihazına bağımlı yaşamaya başlıyorsun.

Teşekkür ederim satmayı hiç düşünmemiştim aklıma yattı bu iş.

Bakmadan almayız tabii.

Son durum şu oldu telefonu kontrol ettim iyi hoştu sonra aldım 60 Hz in gazabına uğradım iOS 26 güncellemesi yerde afedersiniz cihazın anası ağlamış bugün geri götürdüm abi sağ olsun sorun etmedi paramın bir kısmını geri aldım sonra biraz dönüp dolaşıp diğer kısmını geri almaya geldim telefon çalınmış abi dedi keşke başka bir gün getirseysin mübarek diye paramı alıp çıktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…