Samsung A56, 45W üstü bir adaptörle kullanılırsa zarar görür mü?

Mason Lockwood

Başarılı
A56 256 GB telefon 45 watt hızlı şarj destekliyor. Bunun üzerindeki değerde bi' şarj aleti telefona zarar verir mi?

A56 256 GB telefon 45 watt hızlı şarj destekliyor. Bunun üzerindeki değerde bi' şarj aleti telefona zarar verir mi?

Hayır, telefon desteklediği kadar watt alir, isterse 90 watt olsun. Buna özel eskilerden bir adam, 100 watt adaptörü bir telefona bağladı ve aynı şarj hızında doldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yüksek güçte adaptör kullanmak adaptörün ömrünü uzatacaktır. 45 Watt'lık bir adaptör her zaman %100 güçte çalışacağı için daha çabuk eskir, siz 65 Watt alırsanız %75 güç civarında çalışacağı için daha uzun ömürlü olur, daha az ısınır.

Vermez, Samsung cihazların voltaj sınırlaması mevcut. Siz cihazınızı 45'ten yüksek watt değerine sahip bir şarj aletine taksanız bile cihazınızı 45 watt hızla şarj etmiş olursunuz.

Sadece Samsung ve telefon değil, fason olmayan tüm cihazlarda geçerli bir durum bu, fasonlara güven olmaz diye onları dahil etmiyorum. 65W Lenovo Thinkpad adaptörü ile TWS kulaklık bile şarj ettim, 5V 0.1A alıyor Değişken çıkış sağlayabilen güncel bir Type-C adaptörle herhangi bir sorun yaşamazsın. Bahsettiğim Thinkpad adaptörü ile telefonumu da şarj ediyorum, telefonun desteği 45, adaptör 65, 15W ile şarj ediyor. (Dipnot: Yeni slim adaptörleri var Thinkpad'in, 25 ya da 45W ile şarj edebiliyor Samsung'ları.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…