Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Önerileriniz için teşekkür ederim, cihazı aldım. Öyle korkutulduğum gibi kötü değilmiş kamerası, S24 FE abimde var hatta ön kameralarını karşılaştırdım A56'nınki daha çok hoşuma gitmedi değil.
Honor fanboyunumu dinledin cidden
Ne aldınız anlamadım.Önerileriniz için teşekkür ederim, cihazı aldım. Öyle korkutulduğum gibi kötü değilmiş kamerası, S24 FE abimde var hatta ön kameralarını karşılaştırdım A56'nınki daha çok hoşuma gitmedi değil.
A56 5G hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Samsung'un düşük modelleri dışında kameraları genelde güzel oluyor.Önerileriniz için teşekkür ederim, A56 cihazı aldım. Öyle korkutulduğum gibi kötü değilmiş kamerası, S24 FE abimde var hatta ön kameralarını karşılaştırdım A56'nınki daha çok hoşuma gitmedi değil.
bilal.kyra
Gelişen
Önerileriniz için teşekkür ederim, A56 cihazı aldım. Öyle korkutulduğum gibi kötü değilmiş kamerası, S24 FE abimde var hatta ön kameralarını karşılaştırdım A56'nınki daha çok hoşuma gitmedi değil.
Selam cihaz ile şu anki düşünceniz nelerdir?
Merhabalar, cihaz gayet yeterli, gerek malzeme kalitesi, genel performans ve kalite paketi açısından çoğu günlük kullanıcıyı tatmin edecek seviyede. Alırsanız pişman olmazsınız, abimde S24FE vardı çok benzer telefonlar kamera paketi ve donanım dışında.
bilal.kyra
Gelişen
Merhaba, cihaz gayet yeterli, gerek malzeme kalitesi, genel performans ve kalite paketi açısından çoğu günlük kullanıcıyı tatmin edecek seviyede. Alırsanız pişman olmazsınız, abimde S24 FE vardı çok benzer telefonlar kamera paketi ve donanım dışında.
Tamam teşekkürler eğer 20-21 bin e S24 FE bulamazsam A56 ya yöneleceğim
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
Yeni mesajlar