- Makaleler
- 23
Telefon derim.Hocalarım peki tablet konusuna ne diyorsunuz? Sizce A20 nin yanında tablet mi alayım yoksa direkt telefon mu?
Telefon derim.Hocalarım peki tablet konusuna ne diyorsunuz? Sizce A20 nin yanında tablet mi alayım yoksa direkt telefon mu?
Samsung tarafında FE model bir tablet almaya bütçeniz yetmiyorsa tablet almak bence mantıklı değil. Kalemle kullanamayacağınızdan büyük ekranlı bir telefon kullanıyormuş gibi olacak. Bütçeniz hem telefona hem de tablete yetiyorsa A56 ve Samsung Tab FE ikilisi yapmak mantıklı ama bütçeniz yetmiyorsa S25 FE almak daha mantıklı bir seçenek olur.Hocalarım peki tablet konusuna ne diyorsunuz? Sizce A20 nin yanında tablet mi alayım yoksa direkt telefon mu?
Hocam aslında telefon için bütçe ayırmadım sadece ablam bana "A56 alabilirsin" demişti o yüzden sormuştum. Eğer yapabilirsem S serisinin FE modelinden almayı düşünüyorum. O yüzden sordum
Eğer tablet alırsam A20 + Tablet şeklinde takılacağım. Eğer alamazsam da sadece telefon alıp devam edeceğim.Samsung tarafında FE model bir tablet almaya bütçeniz yetmiyorsa tablet almak bence mantıklı değil. Kalemle kullanamayacağınızdan büyük ekranlı bir telefon kullanıyormuş gibi olacak. Bütçeniz hem telefona hem de tablete yetiyorsa A56 ve Samsung Tab FE ikilisi yapmak mantıklı ama bütçeniz yetmiyorsa S25 FE almak daha mantıklı bir seçenek olur.
Hocam aslında telefon için bütçe ayırmadım sadece ablam bana "A56 alabilirsin" demişti o yüzden sormuştum. Eğer yapabilirsem s serisinin FE modelinden almayı düşünüyorum. O yüzden sordum.
S25 FE nasıl hocam? Ayrıca dediğiniz A56 + Tablet olayını da düşüneceğim. Teşekkürler.S24 FE alacağına A56 + kalem destekli tablet daha mantıklı. Ayrıca S24 FEnin bataryasıda iyi değil.
S25 FE nasıl hocam? Ayrıca dediğiniz A56 + tablet olayını da düşüneceğim. Teşekkürler.
Bütçeniz nedir?Hocalarım iyi sosyaller. Elimde biraz birikmiş param var. Şu anda A20 kullanıyorum, yani ne alırsam alayım devrim niteliğinde olacak. Ablam bana "A56 alabilirsin" dedi ancak çoğu kişi A serisi yerine S serisinin FE modellerini önermiş. Aklımda bir de tablet konusu var. Şu anki telefonla devam edip yanıma üniversitede kullanmak için bir tablet de düşündüm ve baktığımda büyük ekranlı bir telefon almanın tablet almaktan daha mantıklı olduğunu söyleyenler var. Sizce ne almalıyım, hangi yolu izlemeliyim? Samsung harici takılmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
S25FE en iyisi olur.S25 FE nasıl hocam? Ayrıca dediğiniz A56 + Tablet olayını da düşüneceğim. Teşekkürler.