Samsung A57 alınmalı mı yoksa S27 serisi mi beklenmeli?

Makaleler
6
Yer
Atlanta
Selamlar, şu an kullanmakta olduğum Redmi 15 5G telefon bana bıkkınlık getirmeye başladı. Yıllarca Samsung kullandıktan sonra arayüzüne alışamadım, kamerası kötü geldi, bir de devamlı bir Wi-Fi kopma sorunu yaşıyorum. Bu yüzden bu telefonu bir an önce değiştirmeyi planlıyorum. Direkt A57'ye mi geçmeliyim yoksa S27 serisi beklemeye değer mi?

Beklentilerim şu şekilde:
İyi bir kamera.
En az iki günü götürebilecek batarya ömrü.
Ekran parlaklığı yüksek olsun, bol güneş alan yerlerde kullanacağım.
Tercihen 8/256 ve üstü olmasını isterim.
Hiç oyun oynamayı düşünmüyorum.

Bütçeyi henüz belirlemedim çünkü kararımı verdikten sonra satın alım gerçekleştireceğim. Lütfen başka modeller önermeyin.

@Simon, Hocam eskiden A20S ve S23 kullanmış birisi olarak en azından o fiyatları görene kadar beklemeliyim diyorum kendime. A57 de alabilirim ancak S27 daha ağır basıyor, S23'ü maddi durumlardan dolayı satmıştım tadı damağımda kaldı.

@AMG GOAT, Telefonlar çok anladığım bir sektör değil. Ki bir yandan hemen mi değiştirmeliyim yoksa beklemeli miyim sorusu da kafamda döndüğü için en azından değinmeye gerek var diye düşünüyorum. Yoksa bende biliyorum S27'nin daha iyi bir telefon olacağını.

S26 dusunmez misin? Ya da S25 Edge? S27 pahali cikar muhtemelen. Malum son foldable telefon faciasi fiyat acisindan hos olmadi. S27'de uzun bir sure (6 ay civari) piyasa fiyatindan satilip birden fiyati cakilacak. Ya da S25 Edge'i eleyelim. 2 gun batarya omru veremez o cihaz.

Acikcasi ben firsat varken direkt alirdim. Redmi 15 5G kotu bir telefon fiyatina kiyasla. S26 batarya omru olarak iPhone 17'den daha iyi mesela. Seri olarak Exynos kullanmasina ragmen dokumunu begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…