Samsung A71 vs A72

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Talha Yiğit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 124
  • Etiketler Etiketler
    samsung

Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Selam,
İkinciel telefon bakıyorum şu anda. Param Güvende ile baktığım 2 model var: A71 6300 TL kutusu vs tam TR cihazı. Bir de kafamda A72 var. Bakınıyorum ama Param Güvende ile tek tük var.

S20 21 22 serisinede bakınıyorum ama çoğu yurt dışı cihaz içim el vermiyor ve de ekranında muhakkak bir hasar oluyor.
Tercihen Samsung cihaz bakıyorum. Kamera, pil ve depolama öncelik.

Fazla oyun oynamıyorum GPU vs 2.planda. Param Güvende önceliğim şu an. Maksimum 10000 kadar çıkabilirim cihaza göre. Başka önerileriniz var ise yazmaktan çekinmezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S serisi kadar iyi bir kamera performansı beklemeyin A72'den. Babam 3 senedir kullanıyor. Pil konusunda iyi götürüyor babamı sabahtan akşama ama aşırı da telefon kullanmıyor ağırlıklı olarak telefon konuşması yapıyor diyebilirim.

S serisi olarak 10k bütçe ile pil performansında üzmeyecek cihaz var mıdır hocam 2.elde

S serisi olarak 10k bütçe ile pil performansında üzmeyecek cihaz var mıdır hocam 2.elde

Oyle bir cihazin oldugunu dusunmuyorum. S21 FE ile gunu kurtaramiyorum. Garantiye göndereceğim batarya yuzunden.

A24 ne dersin? Bu cihaz cok iyi babamda var. 2.el olarak a34.

Hocam bende S22 aldım pil bayağı bitiyor benim gibi yogun kulanıyosanuız günde 2-3 kere takarsınız.

Elim boş oldukca telefondayım öyle fazla oyun oynamıyorum genelde video izliyorum gündür aktif 5 6 saat kullanıyorumdur akşam PC deyim yüzüne bile bakmıyorum. Ama kamera olarak fazlasıyla ihtiyacım oluyor 1 2 çekim yapmak istesem yapamıyorum. Her halde yeterli olur 4000MAH batarya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…