Hakanss Becerikli Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 321 Çözümler 3 Beğeniler 180 30 Ekim 2025 #11 ProfTech dedi: Hayir ariza kiriklar icin garanti disi. Oyle şey mi olur? Mantikli dusun. Genişletmek için tıkla... Yaşı küçük bir arkadaşa benziyor pek takmamak gerek hocam.
ProfTech dedi: Hayir ariza kiriklar icin garanti disi. Oyle şey mi olur? Mantikli dusun. Genişletmek için tıkla... Yaşı küçük bir arkadaşa benziyor pek takmamak gerek hocam.
KS KS K Kaptan60 Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 134 Beğeniler 56 30 Ekim 2025 #12 Hakanss dedi: Dostum senin söylemine göre ürün fabrikasyon olarak hatalı duruyor, çünkü görsel yok ürünü 1.5 yıl önce sıfır aldıysan Samsung'a bakma yukarıda dediğimiz gibi fatura = garanti belgesi, ekranda darbeye bağlı kırık veya çatlak yoksa gonder. Genişletmek için tıkla... Şu anda tçelimde tek bu telefon var cihazın resmini atamıyorum cihaz elimden 3.4 defa düştü kılıfla kullanıyorum
Hakanss dedi: Dostum senin söylemine göre ürün fabrikasyon olarak hatalı duruyor, çünkü görsel yok ürünü 1.5 yıl önce sıfır aldıysan Samsung'a bakma yukarıda dediğimiz gibi fatura = garanti belgesi, ekranda darbeye bağlı kırık veya çatlak yoksa gonder. Genişletmek için tıkla... Şu anda tçelimde tek bu telefon var cihazın resmini atamıyorum cihaz elimden 3.4 defa düştü kılıfla kullanıyorum