Samsung Account'da gerçek bilgileri girmek önemli midir?

6Okan6

Çalışkan
Android'de Samsung telefon tercih ediyorum. Samsung üyeliği açmayınca Google Play telefondaki her şeyi güncellemiyor. Mesela galeri, dosyalarım, telefon gibi uygulamaları hep tek tek güncellemek zorunda kalıyorum. Bir de Samsung uygulamasından diğer kişileri bağlayacağım olası bir telefon kaybolursa yerini bulmak için.

Acaba Samsung üyeliği açarsam gerçek bilgilerimi girmek şart mı? Mesela ad-soyad doğru gireyim de atıyorum doğum tarihi farklı girsem olur mu? Gerek var m? Uygulama çok güvenilir midir acaba ad, soyad ve doğrum tarihlerinin hepsini doğru girmek için? Aynı telefonda mobil bankacılık falan da kullanıyorum ve evdeki diğer telefonları da bağlayacağım uygulamanın ismi Samsung Find olmalı, bu yüzden hepsini gerçek bilgilerim mi gireyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen yine gerçek bilgilerini gir, ileride sorarsa unutursun hesapta sıkıntı çıkar falan.

Ama esasında Samsung Account uygulaması tam bir telemetri bombası, Galaxy Store olmasa bir dakika durdurmam cihazımda .

Sen yine gerçek bilgilerini gir, ileride sorarsa unutursun hesapta sıkıntı çıkar falan.

Ama esasında Samsung Account uygulaması tam bir telemetri bombası, Galaxy Store olmasa bir dakika durdurmam cihazımda .
Hocam Samsung tablet de almak istiyordum sadece film falan izlerim. Oradaki Samsung hesabını rastgele açsam sadece mesela. Mevcut telefonumda da gerçek ismimle açsam. Sonuçta diğerini sadece film izlemek için falan kullanırım ve tableti yanımda taşımıyorum telefon gibi. Dediğin gibi telefonda gerçek bilgi gireyim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…