Şu tasarımı başka marka yapsa dalga malzemesi olur. Leşsung.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
S26 Ultra'yı boşa mı aldım anlamıyorum. Yeni telefon alıyoruz, yenisi çıkıyor. Uzun süre sonra S24 gibi sonradan alacağız mesela güncellemeleri. S26 Ultra ile FE'yi kıyaslamıyorum ama böyle oluyor nedense.
S26 Ultra ile S26 FE kıyaslanamaz.
Ama S26 FE, S26 Ultra'dan 1 sene daha fazla güncelleme alacak.
Bu Gemini olayında sadece 12 GB RAM'li modeller mi faydalanacak? Bir de artık 12 GB RAM'e geçilmesi lazımdı. Neden hala 8 GB kullanılıyor anlamıyorum. S20 FE 6 GB'Ti, S21 FE ile 8 GB'a geçildi. S22 FE zaten yok; neden çıkmadığını da bilmiyorum. Ama S25 FE ile 12 GB döneminin başlaması gerekirdi. İlginç gerçekten.
Minimum RAM sınırı 12.sadece RAM değil, çip vs. de önemli.
Umarım şu ekran gövde oranını simetrik yaparlar, cidden çok göze batıyor.
S24 ile aynı.
Yani tasarım o kadar kötü değil kişiden kişiye değişir ama.
- Makaleler
- 1
Tüketim çılgınlığı, kar marjı falan fıstık.S26 Ultra'yı boşa mı aldım anlamıyorum. Yeni telefon alıyoruz, yenisi çıkıyor. Uzun süre sonra S24 gibi sonradan alacağız mesela güncellemeleri. S26 Ultra ile FE'yi kıyaslamıyorum ama böyle oluyor nedense.
Kullandığınız cihaz eski değil, biraz dâhâ güçlü işlemci ve çiplerle yeni cihaz çıkarıyorlar her sene, başka olayı yok.
- Makaleler
- 6
Tüketim çılgınlığı, kar marjı falan fıstık.
Kullandığınız cihaz eski değil, biraz dâhâ güçlü işlemci ve çiplerle yeni cihaz çıkarıyorlar her sene, başka olayı yok.
Genel her marka öyle hissettiriyor. Daha iyi işlemci, daha güçlü, daha iyi, daha güzel, daha daha...
S25 FE'nin fiyat bandında Nothing Phone 3 var. Fiyat bandında tek tercih edilecek bir cihaz değilki.
Bu ney?
A56'ya benzemiş tasarımı, tıpatıp aynısı resmen. 
- Makaleler
- 6
Tasarımı kötü olsa da S25 FEden daha iyi kamera daha iyi ekran özellikleri daha iyi bataryaya ve yazılıma sahip.
Nedense bu telefon samimi gelmiyor. Mesela bir sorun olsa parçasını bulabilmek mümkün mü?
- Makaleler
- 6
Nedense bu telefon samimi gelmiyor. Mesela bir sorun olsa parçasını bulabilmek mümkün mü?
Mümkün. Öyle pixel vs. de değilki. Hem alan kişi sayısı bayağı arttı. Servis işleriyle KVK ilgileniyor.