Bütçe
2400 TL
FE daha iyi bu arada.
Nasıl ya ben bu siteyi pek anlamıyorum.

@MechaAti aktif olarak Samsun Galaxy Buds 2 kullanmaktayım, kulaklıktan memnunun.
Uygulamsının görsellerini ekliyorum belki yardımcı olur.
techolay.net-buds2-uygulama-2-0549.webp

Gelişmiş ayarlarda olan, dokunma ile ses seviyesi değişikliği özelliği.
techolay.net-buds2-uygulama-5-0549.webp

FE daha iyi bu arada.
F/P olarak bakıldığında iyi duruyor olabilir ancak suya dayanıklılığı yok terleme ile bile bozulabilir. Buds 2'ye göre bir miktar daha ağır kaçıyor, ayrıca en önemlisi de sürücü çapı 6,5mm bu değer Buds 2'de 11mm. Bence bu bütçe kafadan çıkartıldıysa Buds 2 kullanıcısını üzmeyecektir.

Telefon Samsung olduğu için tercihen Samsung ama başka modellere de açığım.
Unutmuşum Samsung kulaklık alırsanız ve Samsung Find uygulamasını kullanırsanız, bu özellikleri kullanabilirsiniz:
  • Kulaklığı bulma/arama.
  • Kulaklığın son konumu.
  • Kulaklığı geride unuttun/bıraktın uyarısı.

FE daha iyi bu arada.
Buna baktığım zaman ses kalitesi gibi etmenlerde Buds 2 biraz daha iyi, ANC'de FE biraz daha iyi ama FE'nin üstün olduğu kısım bariz bir şekilde mikrofonu. Onun dışında genel özellik açısından Buds 2 daha iyi duruyor. Ayrıca FE'nin çıkıntılı tasarımı biraz beni korkutuyor Buds 2'yi denedim kulağıma olmuştu acaba o tasarım sorun olur mu diye merak etmiyor değilim.

Buna baktığım zaman ses kalitesi gibi etmenlerde Buds 2 biraz daha iyi, ANC'de FE biraz daha iyi ama FE'nin üstün olduğu kısım bariz bir şekilde mikrofonu. Onun dışında genel özellik açısından Buds 2 daha iyi duruyor. Ayrıca FE'nin çıkıntılı tasarımı biraz beni korkutuyor Buds 2'yi denedim kulağıma olmuştu acaba o tasarım sorun olur mu diye merak etmiyor değilim.
Buds 2 vs buds fe
Doğal ses - 7,4 - 7,6
Tiz doğruluğu - 7,4 - 8,4
Orta doğruluğu - 8,4 - 9,0

Fe ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak daha iyi.

Buds 2 vs buds fe
Doğal ses - 7,4 - 7,6
Tiz doğruluğu - 7,4 - 8,4
Orta doğruluğu - 8,4 - 9,0

Fe ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak daha iyi.
Hocam onun ön onizlemesine bağlı kalmayın detaylıca inceleyince ses daha iyi.

Ama aklım karışmadı da değil.