Morv

Uzman
Merhaba. Dün kulaklığı aldım ve düzgün takacağım diye artık kulağım acımaya başladı. Normalde JBL Tune 720BT kullanıyorum. Gayet memnundum, şarjı hızlı bitmeye başladı, o da kendiliğinden çözüldü. Tek sorunu fazla büyük olmasından bu modeli aldım ancak artık kulağımın içi acımaya başladı. Düzgün takılışını da bir yerde bulamadım, nasıl takacağım bu kulaklığı?

Hocam zaten bu kulaklığı tasarlayan her kimse kör olmuş. Tasarımı o kadar berbat ki düzgün taksan da acıyor.
Nasıl takılacağı kılavuz da yazıyor.

Kılavuz...ben sanırım kılavuzu çöpe attım

Denedim düşüyor bu sefer de

Bende Buds FE var. Silikonlu takıyorum ama şöyle bir şey var kulak uçları tam uyuyor mu? Uygulamadan testi yap. Bu arada ne kadara aldın? Daha uyguna Buds FE varsa onu alsaydın aynı şeyler neredeyse.

Bende Buds FE var. Silikonlu takıyorum ama şöyle bir şey var kulak uçları tam uyuyor mu? Uygulamadan testi yap. Bu arada ne kadara aldın? Daha uyguna Buds FE varsa onu alsaydın aynı şeyler neredeyse.
2650-2300 civarı görmedimki ztn bi kaç haftadır bu cihaza bakıyorum diğer modellere bakmadım hiç
Uygulamada kulağa oturup oturmadiginin testi olması lazım. Sanırım kılavuza uygulamadan da erisilebiliyordu.
Kutudan 2 ya da 3 boy silikon çıkıyor. Farklı boyları denediniz mi?
deneyim hocam

İade edebilsem edicemde edemiyorum çünkü kutudan çıktı