M15 daha piyasaya yeni sürüldü. M55 kadar olan serilerin gelmesini bekleyene kadar Çinden globale satış olacağı düşünülürse bir ihtimal gelebilir.

M15 daha piyasaya yeni sürüldü. M55 kadar olan serilerin gelmesini bekleyene kadar Çin'den globale satış olacağı düşünülürse bir ihtimal gelebilir.

Kısacası ihtimal var mı hocam mayıs'ın ortalarına doğru telefon almayı düşünüyorum o zamana kadar gelir mi yoksa eğer gelse bile Temmuz'u bulur mu gelmesi.

M15 daha piyasaya yeni sürüldü. M55 kadar olan serilerin gelmesini bekleyene kadar Çin'den globale satış olacağı düşünülürse bir ihtimal gelebilir.

M55 modeli 450 euro gibi bir fiyattan satılacak fiyatı çok pahalı 17 bin belki 20 bin lira bile olabilir C55 modelinin 12 GB RAM'lı modeli 320 dolar olacak 10.800 lira ama Türkiye'ye geliş vesaire derken muhtemelen 12K olabilir 12K olursa da bu benim için tamamen ideal bir fiyat 8 GB RAM'lı modeli 9 bin lira olacakmış.

Bence gelmez gibi. F serisi gibi düşünün o da Hindistan için özel olarak üretiliyor.

Keşke gelse hocam fiyatlandırılması çok iyi ve sunacağı özellikler de gayet iyi M55 çok pahalı fiyatını da hakkettiğini düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
M55 ile çok küçük farkları var. Gelmesi düşük ihtimal, çünkü aynı fiyatta cok benzer ürün satılması saçma olur.