Detaylar
Kim cevapladı?Gönderim süresinin indirimle bi'bağlantısı yok ben tablet almıştım aynı indirimle aynı gün kargoya verilmişti. Stok veya gönderim sırası ile ilgili bi'durum mevcuttur. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim.
Akbabuş
Başarılı
Gönderim süresinin indirimle bi'bağlantısı yok ben tablet almıştım aynı indirimle aynı gün kargoya verilmişti. Stok veya gönderim sırası ile ilgili bi'durum mevcuttur. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim.
Bilgi vermiyorlar, hep aynı şeyleri söylüyorlar verilince SMS gelir diyorlar.
Beklemeniz gerekmekte o zaman dediğim gibi stok veya sırayla alakalı bi'durum olabilir.Bilgi vermiyorlar, hep aynı şeyleri söylüyorlar verilince SMS gelir diyorlar.
Sataandagi
Becerikli
şimdi anlamadım siz monitörü normalde hepsiburadadan söylediniz sonrasında eğitim indirimleri için iptal mi ettiniz? kargoya ne zaman verilir bilmem ama çok uzak bir mesafe olmasına rağmen 1 haftada elime ulaştı monitörüm. Konu eskiymiş pardon.Stokla alakalı bir durum yoktu, resmi Samsung satıcısı üzerinden Hepsiburada'da sipariş verdim, aynı gün kargoladılar. İptali için kaç gündür uğraşıyorum, Samsung genel müdürlüğü devreye girdi artık.
Akbabuş
Başarılı
Eğitim indirimde almıştım ama kargoya veriliş tarihi çok geç olunca yine aynı satıcı üzerinden Hepsiburada'dan sipariş vermiştim 1-2 saat sonra kargoya vermişlerdi. Zaten sonuç olarak her ikisini iade ettim.şimdi anlamadım siz monitörü normalde hepsiburadadan söylediniz sonrasında eğitim indirimleri için iptal mi ettiniz? kargoya ne zaman verilir bilmem ama çok uzak bir mesafe olmasına rağmen 1 haftada elime ulaştı monitörüm. Konu eskiymiş pardon.
Son düzenleme: