seeraddar

Yetkin
Samsung üzerinden telefon aldım, yarın garantiye göndereceğim, fatura yok elimde. Samsung üzerinden indirmeye çalışınca hata veriyor, fatura olmadan da olur mu?

Samsung üzerinden telefon aldım, yarın garantiye göndereceğim, fatura yok elimde. Samsung üzerinden indirmeye çalışınca hata veriyor, fatura olmadan da olur mu?

Kutudaki garanti belgeside olur belki. Onlar illa durumu görürler gibi.
Ama mutlaka verilerini yedekle Samsung sıfırlayabilir cihazı.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiniz mi ya da Samsung Members'tan yetkililere sormayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung sitesinden aldıysan sipariş no vs yazarsan kağıda öyle de teyit edebilirler.

KVK'ya götürün, IMEI'den görüyorlar garantisini. İstanbul'da iseniz Kartal Soğanlık'ta yeri var, oraya gitmiştim ben. A55'in pili şiştiği için değiştirdiler direkt, faturasız olduğu halde. MediaMarkt'tan almıştım. Ayrıca cihazı sıfırlamanıza da gerek yok, bakım moduna alabilirsiniz şifreyle. @Aakons

KVK'ya götürün, IMEI'den görüyorlar garantisini. İstanbul'da iseniz Kartal Soğanlık'ta yeri var, oraya gitmiştim ben. A55'in pili şiştiği için değiştirdiler direkt, faturasız olduğu halde. MediaMarkt'tan almıştım. Ayrıca cihazı sıfırlamanıza da gerek yok, bakım moduna alabilirsiniz şifreyle. @Aakons

Bakım moduna alınsa bile servisin ne yapacağı belli olmaz yedek alsın ne olur ne olmaz.