Samsung G55C monitörde HDR açılmıyor

Dwnity

Çalışkan
HDR seçeneği nedense kilitli gözüküyor. Monitörün HDR desteği var, zamanında kullandım da ama artık ne yaptıysam açılmıyor. Çözüm olarak şunları denedim:

Monitörün hertz'ini 60'a indirdim, 10 bit ayarını kapadım, pixel formatını değiştirdim, eko modunu kapattım, 2. monitörün bağlantısını kestim, başka bir DisplayPort girişi denedim, resmi sürücüyü indirdim, GPU ölçeklemeyi açıp kapattım, Windows + CTRL + Shift + B ile ekran kartı sürücüsünü yeniledim ama hiçbir türlü açılmıyor.

OSD menüsünde HDR ton eşitlemesi diye bir ayar var fakat kullanamıyorum. Gerçekten kafayı yemelik olay sizce nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• 1782159579013.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 11

Monitör ayarlarını sıfılamayı denedin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Display kablonda bir sorun olabilir mi ya da ekran kartının display sürümü vb.

Display kablonda bir sorun olabilir mi ya da ekran kartının display sürümü vb.

Red Devil 6700XT kullanıyorum hocam kablodada bir sorunda yok. Önceden gayet güzel oluyordu ama bir anda gitti ne yaptıysam artık. CRU ayarlarıyla falan oynadım ondan olabilir diye düşündüm ama bütün CRU ayarlarını silmeme rağmen bir şey değişmedi yine.

Hocam genelde Windows kaynaklı olabiliyor bir destekleyip bir desteklememe görüntü ayarları var ise sıfırla güncellemeleri denetle PC de yeniden başlat aklıma çözüm bir bu geliyor eskiden olup şimdi olmuyor ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…