Mat kaplamayı söktüğünü söyleyen kullanıcı yorumları görmüştüm, kaplamayı sökünce çok daha iyi gözüktüğünü söylemişlerdi. Araştırmadım ama garantiyi %99.9 ihtimalle devre dışı bırakır.

Neyse 2 yıl geçsin öyle deneriz :D. Kaplama ile sorun yaşamıyorum yani sanırım. Sağdan soldan bakma olayı kaplamadan dolayımı acaba. Alışıcaz umarım aldık o kadar.

Hocam bence monitör hiç içinize sinmedi daha erkenden deneyin bu işlemi :D

Vallahi sinmedi ama her an yanabilir hissiyatı oluşturuyor. Aynı zamanda yansıma engelleyici katmanda olduğu için üflesem yansıma oluşur gibi.

Son gelişme. HDR açtım ufak tefek ayarlar yaptım ve. Evet artık mutluyum mükemmel gözüküyor. Fakirlikten sdr de takıldığım için rezalet gözüküyormuş. Öncelikle qd-OLED ve Samsung'dan özür dilerim.

Şimdide sanki parlaklık sürekli değişiyor gibi. Ne desem bilemedim.

Son düzenleme:
Vallahi sinmedi ama her an yanabilir hissiyatı oluşturuyor. Aynı zamanda yansıma engelleyici katmanda olduğu için üflesem yansıma oluşur gibi.

Son gelişme. HDR açtım ufak tefek ayarlar yaptım ve. Evet artık mutluyum mükemmel gözüküyor. Fakirlikten sdr de takıldığım için rezalet gözüküyormuş. Öncelikle qd-OLED ve Samsung'dan özür dilerim.

Şimdide sanki parlaklık sürekli değişiyor gibi. Ne desem bilemedim.
Hocam ayarları söyleyebilirmisiniz ben de yapmak istiyorum da

Hocam ayarları söyleyebilir misiniz ben de yapmak istiyorum da.

Hocam HDR'ı kapattım ama sanki hala aktif gibi buga girdi. Kırmızı -5 beyaz -5 mavi ise 10. renk tonu sıcak 1 renk ise 32 bu ayarlar hoşuma gitti parlaklık kısmı size kalmış bende parlaklık kapandı ama sanırım 10-15 arasında.

Hocam HDR'ı kapattım ama sanki hala aktif gibi buga girdi. Kırmızı -5 beyaz -5 mavi ise 10. renk tonu sıcak 1 renk ise 32 bu ayarlar hoşuma gitti parlaklık kısmı size kalmış bende parlaklık kapandı ama sanırım 10-15 arasında.
Hocam sdrde parlaklığı arttırmanızı öneririm Bana daha iyi oluyor gibi geld. Mesela 20-25 gibi

Hocam sdrde parlaklığı arttırmanızı öneririm bana daha iyi oluyor gibi geld. Mesela 20-25 gibi.

Hocam yüksek parlaklığa hiç alışık değilim telefonumda en altta kullanıyorum yıllardır böyle. 4 de kullanıyordum 2 gündür dün 10-15 civarına aldım böyle iyi. Zaten OLED paneller düşük parlaklıkta kararsız.

Alıp şu olayı deneyesim var diğer OLED'ler çok pahalı bayağıdır gözüm üzerinde bu monitörün.

Yansıma engelleyici katmanla bir olduğu için ayna oluyor diyenler var. Odanızda panjur yoksa üzer gibi.