Samsung 32 inç Curved VA G65B monitör için bu fotoğraftaki kadar ışık sızması kabul edilebilir seviye mi? Bu arada fotoğraftakinden daha da az fark ediliyor ışık sızmaları, fotoğrafta çok daha belirgin.

Eki Görüntüle 220688
1769210977886.webp

Fotoğrafta gerçekte olduğundan daha fazla görünmesi de çok yaygın bir durum; günlük kullanımda fark edilmiyorsa genelde kabul edilebilir sayılır, karanlık sahnelerde rahatsız edecek düzeyde değilse iade/değişim gerektirmez.

Aynı monitör kullanıyorum yanlardan bakınca vs bende de az da olsa köşelerde ışık sızması görülüyor ama normal önden bakarsan hiçbir sorun yok.Fotoğraf açılmıyor açılsa yorumlardım

Dosya Ekleri

• IMG_3603.webp
    IMG_3603.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 60
Fotoğraf görünmemiş, şu şekilde ışık sızması.
Işık sızması olan yerler net bir şekilde görünüyor. Şahsen benim bir monitörde kabul edemeyeceğim tek şey ışık sızmasıdır. Dead By Daylight gibi karanlık oyunlarda veya dizi/film izlerken gözü çok rahatsız ediyor. Yani IPS panel kullanırsın IPS Glow olur veya birkaç tane ölü piksel olur neyse dersin, fakat bu konu tamamen kişisel hassasiyettir. Eğer sizi rahatsız etmiyorsa ve değişim hakkınızı doldurduysanız kullanın. Diğer türlü ben olsam iade ederdim.