LAZZİYA

Uzman
WhatsApp Image 2025-11-07 at 15.13.05.webp

Yerimi değiştirdiğim zaman gidiyor arkadaşlar bu kadar fazla yok kamerada böyle çıkıyor.

@Ranchen,

Günlük kullanımda aşırı belli olmuyorsa normal.

Fotoğraftaki gibi değil ama benim aldığım AOC 24G42e monitörde de hafiften var şu an bu durum. Günlük kullanımda hiçbir şey anlaşılmıyor zaten beni rahatsız eden bir durum yok şu anlık. Dün konusunu da açtım.

Konuya gitmek için tıkla

Hocam benimki de az ama fotoğraf da öyle sol üstte sol altta ve sağ üstte var iade etmeli miyim sizce.

Dosya Ekleri

• 20251107_170252.webp
    20251107_170252.webp
    5 MB · Görüntüleme: 39
@LAZZİYA, ben de biraz araştırdım da IPS monitörlerin kaderi buymuş sanırım. Sizi rahatsız etmiyorsa iade etmeye gerek yok. Muhtemelen çok pahalı üst seviye monitörler harici aldığınız tüm IPS monitörlerde bu sorun ile karşı karşıya kalacaksınız.
hocam vallaha son paramı buna verdim diyebilirim ilerde sorun yaratırmı okadar da belli değil yani fotoğrafta belli siyah temalı sitelerde gezerken biraz gözüküyor şuan techolaydaki gibi sizdeki nasıl durumda

@LAZZİYA, açıkçası bende tamamen simsiyah ekrana geçmediğim sürece fark edilmiyor. İleride sorun yaratır mı bu konuda benim bir fikir ortaya koymam doğru olmayacaktır. Monitörler konusunda çok bilgili birisi değilim ben. Ki gördüğüm kadarıyla bilgili arkadaşlar bile kesin konuşamıyor.

Ben sadece hiçbir sorun çıkmamasını umarak kullanmaya devam edeceğim. Bahtıma ne çıkarsa. :D

@Ranchen,

Hocam benimki de az ama fotoğraf da öyle sol üstte sol altta ve sağ üstte var iade etmeli miyim sizce.
Şuana kadar kullandığım tüm IPS monitörlerde bu durum var olmayan bir model var mı bilmiyorum. Sizi rahatsız etmiyorsa problem değil zararlı veya bir şeyi bozacak bir şey değil yani.