Mehmet Güler 15
Başarılı
iade etsem, farklı marka tavsiyeniz ne olur, yada bu fiyatta en iyisi bu muİade etmene gerek yok gelen bundan daha kötü çıkabilir. IPS panelin kaderi bu.
iade etsem, farklı marka tavsiyeniz ne olur, yada bu fiyatta en iyisi bu muİade etmene gerek yok gelen bundan daha kötü çıkabilir. IPS panelin kaderi bu.
O fiyatta daha iyisi yok. Bence iade etme IPS panellerin hepsi böyle.iade etsem, farklı marka tavsiyeniz ne olur, yada bu fiyatta en iyisi bu mu
teşekkür ederim.O fiyatta daha iyisi yok. Bence iade etme IPS panellerin hepsi böyle.
Gündüz bile belli oluyor bayağı var orada ışık sızmasi iade et.Üstatlar son bir keze bakarsanız sevinirim, durumu göre devam edelim veya iade edeyim.
@rtx2060 @BerkayZ87 @ProfTech
Öyle bir şey yok. Yalan dolan bilgilerle burada pazarlamacı gibi insanları yanlış yönlendirmeyin. Işık sızması düşük kaliteli panellerde oluyor.İade etmene gerek yok gelen bundan daha kötü çıkabilir. IPS panelin kaderi bu.
IPS Glow bu ışık sızması değil.Öyle bir şey yok. Yalan dolan bilgilerle burada pazarlamacı gibi insanları yanlış yönlendirmeyin. Işık sızması düşük kaliteli panellerde oluyor.
Işık sızması bariz belli orada. Ampul gibi yaniyor sağ tarafa bakarsan.
Işık sızması, arka aydınlatma kullanılan her panel türünde görülebilecek bir üretim kusurudur. Üst düzey bir Mini LED monitörde bile görülebilir. Kaliteyle değil, QC ile alakalı bir durum.
Işık sızması, arka aydınlatma kullanılan her panel türünde görülebilecek bir üretim kusurudur. Üst düzey bir Mini LED monitörde bile görülebilir. Kaliteyle değil, QC ile alakalı bir durum.
Dedigim seylerin aynisini destekler nitelikte ornekleyerek betimleme yapmissin ama cumleye "Keske dedigin gibi olsa." diyerek baslamissin. Anlamadim?Keşke dedigin gibi olsa. Simsiyah ekranda IPS panelde isık sizmasi gormedigimden beri artik isik sizmasi olan paneller benim icin hatali uretim ve oyleler. Benim arkadasta Monster monitor var onunki de simsiyah bir baskasi aliyor isik sizmasi cikiyor mesela. Bana ciksa iade ederim kullanmam asla. Olmasi gereken bu zaten.
Dedigim seylerin aynisini destekler nitelikte ornekleyerek betimleme yapmissin ama cumleye "Keske dedigin gibi olsa." diyerek baslamissin. Anlamadim?