Agarta

Uzman
Monitörü 4 AY ÖNCE Hepsiburada'dan almıştım. Bir süredir monitörü günlük kullanım için kullandığımdan son 1-2 haftadır "scanline" sorunu gözüme takılmaya başladı. Sorunun ne zaman başladığını bilmiyorum. Samsung'a garantiyi kapsayıp kapsamadığını sorduğumda, servise göndermeden bir şey söyleyemeyiz tarzı konuşma döndü. Zaten müşteri temsilcisinin bu konuyla ilgili bilgisi olduğunu da sanmıyorum. Daha önce de monitörlerle kötü tecrübem olduğu için bilgisiz bir şekilde servis olayına girmek istemiyorum. 2 hafta monitörsüz kalmak benim için sorun yaratacak.

"Scanline" mevzusu garanti kapsamına girer mi?

Ayrıca monitörde ek olarak;
Sol altta 1 ölü piksel var. (Gözüme takılmadığı ve artık monitör işi yorduğundan sorun etmedim)
Sol üstte ışık sızması var. (Yukardaki sebeple benzer)

Garanti sürecinde bu 2 durumun ek faydası olur mu?

Çözüm/İyileştirme durumu varsa onları da uygulayabilirim.

Scanlines.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Mevzunun o hatlarına hakimim. Ama işte "kronik" olayından rapor verirler mi orası önemli. Monitör olayı sıkıntılı mevzu. Git-gel yapmadan önce bilgi toplamaya çalışıyorum.

Scanline normal kabul edilemez. Her türlü yardımcı olmak zorundalar.

Ekle ekle. Pastanın üstündeki çilek gibi.
Kanıt/Delil tutma olayıyla ilgili bir önerin var mı? Telefonda video veya fotoğraf ile belli olmuyor. Konuda paylaştığım SS'te anlaşılıyor mu? Servis; biz herhangi bir sorun tespit edemedik tarzı dönütle gelirse bunların üzerine nasıl yürüyebilirim? Önerin var mı?